Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elveszíteni könnyen gyereket?
"amikor majd vagdossa az ereit, h ő nem akart gyereket."
B*zdmeg ha nem akar gyereket akkor védekezzen -.- Jó lehet kiszakadt a gumi.. de akkor is hogy a f*szba lehet ilyen kérdést feltenni? -.-
"Kedves" kérdező .. nagyon remélem, hogy nem vagy terhes mert ilyen anyát még a legnagyobb ellenségemnek SEM kívánok !!!
De én még mindig azt mondom, hogy nagyon fake szaga van ennek az egésznek ..ilyenkor miért nem válaszolsz kiscsillag?^^
Sztem nem kellene piszkálni,elég fura kérdés igaz,de nem tudhatjuk,h mi áll a háttérben,h hány éves,h nem védekeztek vagy baki csúszott be,de úgy gondolom,h még akkor lett volna lehetőség 72 órás tabira,ha kiszakad a gumi,szóval ez nem mentség....viszont sztem senki felett se szabad pálcát törni,ő gyereke(magzatja),ő teste,ő dönt,semmi jogunk belepofázni....
Aki itt mondja,h h lehet ilyen,h elveteti,meg ilyenek,talán jobb a gyereknek ha éhezik,ha rossz körülmények között nő fel?vagy,h az anyja megszüli ugyan,de lehúzza a wc-n meg hasonlók,ilyenről is hallani.
Szóval ő tudja,h miért akarja ezt,az viszont biztos,h hány nő mit meg nem tenne érte,h gyereke legyen....
(=_=)" te is a "lényeget" ragadtad ki..
azt írtam M I N I M U M 14 éves, mivel onnantól lehet gyereke, ez nem azt jelenti h 14. van aki 30 évesen csináltat abortuszt, csak ha 30 at írok abba meg belekötöök h már 14 évesen lehet gyereke...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!