Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek leszbikus vagyok?
13 még nagyon fiatal, ne akard már most a homlokodra ragasztani a leszbikus címkét. 16-17 éves kor alatt még igazán nem kéne ilyeneken gondolkodnod. A 13 év egy furcsa kor, mert a fiúknak éppen csak nyílik a csípája, de a lányok már javában serdülnek. Így aztán a lányok elkezdik keresni a lovagot, de nem látnak mást az osztályban csak pimasz kölyköket, akiknek csak a szexen meg a videójátékon jár az eszük. Tudom milyen ez, és igazán nem csodálkozom hogy elbizonytalanodtál, nekünk se tetszett amit láttunk. Pláne amikor megtudtuk hogy hogyan is zajlik egy nemi aktus, na akkor aztán fintorgott mindenki. Aztán elballagtunk, leérettségiztünk és nincs tudomásom róla hogy bárki is leszbikus lett volna.
De tegyük fel, hogy mégis leszbikus lesz belőled, és térjünk át a comming out-ra. A comming out az a folyamat, amikor az ember lelkiekben is leszbikussá válik. Több szakasza van, az első hogy felismerjük a másságunkat. A többi már bonyolultabb, de ami a szülőket illeti, nem kell hozzájuk rohanni. Ha valaki nagyon jóban van a szülőkkel és különösebb aggályok nélkül meg tudja velük beszélni a dolgait, az elmondhatja. De úgy vettem észre, hogy a leszbikusoknál ez igen ritka, gyakran kifejezetten rossz a kapcsolatuk az apával és az anyával sincsen bensőséges viszonyuk. Először a legjobb barátoknak érdemes elmondani. és csak aztán, ha már stabil párkapcsolatod van, akkor érdemes elekzdeni 'adagolni' a családnak.
Jómagam sajnos a leszbikusok útjára kerültem, de neked még lehet átjárásod az ösvények között. Sok sikert!
20/L
13 évesen ne nagyon gondolkodj még ilyeneken:) Mondjuk pont én mondom ezt aki 16 éves, de ugyan úgy gondolkodtam mint te.Csak az a baj hogymég mindíg nem tudom hogy mi lesz velem/belőlem.
De amit tudok, hogy élvezd az életet, élj és ne ilyeneken gondolkodj:) én is ezt teszem még :D
fiatal vagy, élvezd ki;)
13 évesen én is undorodtam a pénisztől...azt mondtam, nah én aztán sosem fogom...! De fogtam, és élvezettel:-)))Ehhez viszont kellett plussz tíz év. Viszont biszex vagyok és ez a legszebb dolog a világon!!! Olyan, mint az AB-és vércsoport: nekem mindenki adhat!!!:-DDDD
34/L
üdv
2011-12-12 20:15 -vagyok.
Sajnos. Azért sajnos, mert az én koromban már nem babra megy a játék. A valódi leszbikusok élete keserédes. Szeretünk élni, de a viszonzatlan szerelmek rekorerei állítom hogy közülünk valók. Újra és újra jön valaki, aki megbabonáz, de te őt nem érdekled; és nem tudsz mást csinálni, mint kizárni az életedből, viselni a fájdamat és remélni hogy a következő majd viszonozza az érzéseidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!