Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Pszichiátriára járok, minden hétköznap, nem alszom ott csak bejárós vagyok, mert vérnyomás ingadozásom volt és a kórházban azt mondták, hogy pszichés alapon lehet...na és itt a pszichiátrián majdnem minden nap beszél velem az orvosom (pszichiáter) és egy pszichológus...az sem mellékes információ, hogy leszbikus vagyok.Kezdem úgy érezni, hogy beleszerettem az orvosomba.Mi a teendő???2011. dec. 3. 08:16
2/8 anonim válasza:
pillanatnyi elmezavar csupán. lehet azért érzed ezt mert törődik veled, kedves hozzád. persze hogy jól esik és kicsit bele is szeretsz. sztem ez nem baj, majd elmúlik. jobbulást!
3/8 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy tényleg csak pillanatnyi elmezavar.Egyébként Ő is látja, hogy mindig zavarban vagyok és folyton kérdezgeti, hogy mi az oka.
2011. dec. 3. 14:08
4/8 anonim válasza:
hívd el randira. és ha összejöttök legalább nem kell buszoznod és a kezelés is ingyen van. kellemest a hasznossal.
5/8 A kérdező kommentje:
Tuti, hogy nem leszbikus.Amúgy meg nem is randizhat a "betegeivel"
2011. dec. 4. 12:01
7/8 anonim válasza:
Ez tipikus, nem csak te vagy vele igy, nagyon sok beteggel elöfordul, hogy beleszeret az orvosába. Tudom hogy mennyire hülyeségnek fog hangzani a tanácsom, pedig nem az.
Mond el neki, hogy mit érzel, nem fog se meglepödni rajta, se megharagudni érte, se "hülyének" nézni.
(De randizni se .) Meg fogjátok tudni beszélni az érzéseidet, ugyanugy mint minden mást.
8/8 A kérdező kommentje:
És mégis mit mondjak? Hogy, hé figyelj már..azt hiszem belédszerettem..túl kedves vagy velem, kérlek ezek után ne.. vagy mi?
2011. dec. 8. 14:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!