Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetséges az, hogy egy srác annyira beb*szik, hogy semmire nem emlékszik? Hogy még arra sem emlékszik hogy csókolózott? Vagy okkal tagadja inkább? Mert annyira nem lehet berúgni, hogy semmire ne emlékezzen.
Figyelt kérdés
inkább tagadja, hogy ne kelljen magyarázatot adni vagy megbeszélni? vagy nem meri?2011. dec. 11. 15:58
2/10 anonim válasza:
De. Be lehet.
Életemben kétszer történt meg, hogy 1-2 óra teljesen kiesett.
De attól még a tetteiért vállalnia kell a következményeket.
23F
3/10 A kérdező kommentje:
és az hogy este 8 tól másnap hajnali 4 ig történtekből semmi ?
2011. dec. 11. 16:03
5/10 A kérdező kommentje:
igazad van.. ez jó kérdés.. ezt nem tagadom ebben én vagyok a ludas... de tudod vannak esetek amikor csinálunk olyan dolgokat amiket néha magunk sem értünk.. de ha nem tesszük akkor lehet másnap meg azt kérdem miért nem ??
2011. dec. 11. 16:07
6/10 anonim válasza:
Hát veled smároltam az este Főnixke? Most már tudom, hogy miért olyan büdös hagymaszagú azóta a szám.
7/10 A kérdező kommentje:
16:16 smároltál valakivel? lényegtelen... nem kellett volna részegen beesned egy konténer hagymába, dobálóznod vele.. pikachut hívnod.. és főleg nem kellett volna azt hinned, hogy csak akkor jutsz ki a konténerből ha átrágod magad a hagymán :) de ugyebár nem ez volt a kérdés tehát kocc..
2011. dec. 11. 16:29
8/10 anonim válasza:
Sikerült :D Mielőtt megkérdeznéd mire emlékszem, semmire! :D
9/10 anonim válasza:
Én már úgy is voltam, hogy a párom arra sem emlékezett, hogy szexeltünk...tudtam én, hogy részeg, egy kicsit én is az voltam, de csak másnap döbbentem rá, hogy ő ennyire...nem haragudtam rá, azóta is csak röhögünk az egészen.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes kommenteket... :) de ezek szerint akkor 50 % hogy tényleg annyira spicces lett és 50 hogy inkább jobbnak látja hogy nem emlékezik rám.... köszi...
2011. dec. 11. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!