Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 körüli pasit hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 körüli pasit hogy lehet meghódítani?

Figyelt kérdés
Kollégámról van szó, de ritkán találkozunk a munkahelyen, munkahelyen kívül meg egyáltalán nem futok össze vele sehol. Viszont nem akarom hogy a kollégáink észrevegyék mi a szitu. Nem tudok vele beszélgetni se, azt viszont tutira tudom hogy bejövök neki. Nem úgy nézek rá mint egy potenciális jelöltre, bár kitudja. Nagyon vonz szexuálisan.
2011. dec. 11. 11:09
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
e szerint többszörösen is kiestem a szorítók listájáról.... :-( :-)
2011. dec. 11. 11:58
 12/30 A kérdező kommentje:
vicces vagy. tényleg :)
2011. dec. 11. 12:00
 13/30 anonim ***** válasza:
nekem már csak ez maradt....
2011. dec. 11. 12:01
 14/30 anonim ***** válasza:
no meg a 30asság...
2011. dec. 11. 12:02
 15/30 Kobudera ***** válasza:

Látom nem érted? Tanácsot kérsz, én meg információt, elvégre abból lehet megítélni a temperamentumát. Nos ezekből sem tudtam meg semmit, pl. szereti-e a barátnőjét vagy sem. Tudod nincsen olyan "könyv" ami minden férfi használati utasítása, ezért érdeklődtem.

Megjegyzem ha szereti a lányt, és megteszi Veled akkor Te se számíts jobbra ha esetleg "úgymond miattad" elhagyja.

2011. dec. 11. 12:07
 16/30 A kérdező kommentje:
Nem papolást kértem, hanem a kérdésre a választ. ne csinálj már úgy mint valami dr. akinek ki kell vizsgálnia. Úgy gondolom elég infot leírtam ahhoz hogy kapjak használható választ. Látom nehéz egyeseknek a kérdés.
2011. dec. 11. 12:10
 17/30 anonim ***** válasza:

Kobudera!

gondolj bele: elég sok pasi akar csak úgy meghúzni egy nőt, mindenféle érzelem nélkül, mert teszik neki. csak a szex.

A kérdező felvállalta, hogy ő ennek a női megfelelője. csak ki akar elégülni, vagy legalább ki szeretné elégíteni a kíváncsiságát, hogy milyen azzal a férfival. úgy olvastam ki nem az a terve, hogy a másik kapcsolatot tönkretegye, utána már nem akar semmit a fiútól. használni szeretné egyszer, és annyi.

2011. dec. 11. 12:13
 18/30 Kobudera ***** válasza:
Kedves kérdező, ha neked egy válasz papolás sajnállak. A stílusod "lehengerel"...
2011. dec. 11. 12:15
 19/30 Kobudera ***** válasza:

miértis?

A kérdésére feleltem miszerint miért érdeklődtem. Ennyi. Tudom, hogy Te szorongatnád, de hidd el van ami jobban melegít, és az a lélekből fakad. :)

2011. dec. 11. 12:16
 20/30 A kérdező kommentje:
ÚÚÚÚristen hagyd már abba! rossz olvasni amiket prédikálsz. Most szerinted én egy szemét rib@nc vagyok, de tudod mit azt gondolsz amit akarsz nem vagy te nekem senkim! A válaszadás meg KÉRDÉSRE FELELÉS, nem pedig észosztás. Nagyon elmentünk a témától. Ne írj többet.
2011. dec. 11. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!