Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüli pasit hogy lehet meghódítani?
Látom nem érted? Tanácsot kérsz, én meg információt, elvégre abból lehet megítélni a temperamentumát. Nos ezekből sem tudtam meg semmit, pl. szereti-e a barátnőjét vagy sem. Tudod nincsen olyan "könyv" ami minden férfi használati utasítása, ezért érdeklődtem.
Megjegyzem ha szereti a lányt, és megteszi Veled akkor Te se számíts jobbra ha esetleg "úgymond miattad" elhagyja.
Kobudera!
gondolj bele: elég sok pasi akar csak úgy meghúzni egy nőt, mindenféle érzelem nélkül, mert teszik neki. csak a szex.
A kérdező felvállalta, hogy ő ennek a női megfelelője. csak ki akar elégülni, vagy legalább ki szeretné elégíteni a kíváncsiságát, hogy milyen azzal a férfival. úgy olvastam ki nem az a terve, hogy a másik kapcsolatot tönkretegye, utána már nem akar semmit a fiútól. használni szeretné egyszer, és annyi.
miértis?
A kérdésére feleltem miszerint miért érdeklődtem. Ennyi. Tudom, hogy Te szorongatnád, de hidd el van ami jobban melegít, és az a lélekből fakad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!