Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy fiúra azt mondjátok, hogy cuki, az akkor is cuki lenne ha lennének pattanásai?
Szerintem ez nem sokban befolyásolja. Akinek pattanás nélkül tetszel, annak pattanással is fogsz.
Bár ez nagyban függ attól is, hogy mennyire.
Viszont semmi esetre se ajánlanám neked azt az egós kiscsajt..
ha a képeken nem látszanak akkor csak tán nem olyan durvák.
én am ha vkire azt mondom hogy cuki(ami amúgy esélytelen mert túl kényes szónak tartom) azt csak azért mondom, mert megkérdezik, és nem akarok rosszat mondani. És ha vki csak kicsit tetszik, ha meglátom a sok pattit akkor már nem tetszik, de ha nagyon tetszik, vagy ha akit szeretek egyszer kijönne neki sok, akkor ugyanúgy szeretném.
Pontozzatok le nyugodtan, de én segíteni akarok a kérdezőnek, szóval nem érdekeltek:
Én azoknak a fiúknak szoktam azt mondani a képeikre, hogy "cuki" (bár én inkább az aranyos szót használom), akinek nem akarom azt mondani, hogy "hát, csúnyácska vagy", mert em akarom megbántani. Nem tudom, akire te most valóban kíváncsi vagy hogy gondolkozhat, de nálam ez a helyzet. Remélem nem értesz félre semmit, amit a lány mond vagy ír. Remélem tudtam segíteni egy kicsit.
Egyetértek, ha gyakorlatilag csak azok a válaszok érdekelnek, amik a te szempontodból jók, akkor minek teszel fel kérdést? És akkor még van aki segíteni akar...
Felesleges neked válaszolni.
Ha 1 lány azt mondja hogy cuki vagy akkor az = aranyos, kedves :)
De hanyagold az olyan csajokat akik elvannak szálva magukkal...
egy egyszerü hétköznapi lánynak akinek nem az elsö az alapozó és a szájfény meg h most mennyit hizott XD
naaah annak akkor is szép vagy ha tiszta pattanásos a fejed :)
és álltalában sz ilyen utobbi lányoknak nem is sokat jelent a külső, többnyire a belsődet nézi :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!