Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/18 anonim válasza:
82-es, beléd szerettem. :D Na nem azért, mert olyan rusnya lennék, csakhátna.
12/18 anonim válasza:
Olyan szép a Rihanna
Hogy rögtön hozzád rohanna
14/18 anonim válasza:
nem, mert néger. de amúgy se tetszik. sehogy se tetszik
15/18 anonim válasza:
A smink nélküli képeket megnézve annyi lejött, hogy ő úgy is szép. :D 18/F
16/18 anonim válasza:
Hát én már nem is tudom!
Egyszer szép, aztán csúnya. Utána megint szép, de aztán megint csúnya! :/
Régen amúgy csini volt,
szép haja volt és az alakja is,
nem volt ekkora segge mint most -.-
Alak:
Régen:
Most:
Arc:
Régen:
Most:
Szerintem különleges arca van Rihannának és általában
szép arca van a képeken is, de sokakat szerintem megtéveszt a sok vakolat amit rákennek, smink nélkül már
tényleg nem olyan vonzó:
Olyan arca van ami nagyon jól sminkelhető és tényleg
nagyon szép az arca mikor 20 tonna vakolat van rajta plusz
még a csicsás haj, de smink nélkül teljesen más, mintha nem is ugyanaz a nő lenne.. És igencsak elhízott mostanság,meg a mellei is plasztikázva vannak szerintem!
18/18 anonim válasza:
Ez egy nőstény gorilla nem szép nő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!