Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A félénkebb lányok hogy viselkednek, ha egy olyan pasi van a közelben, aki tetszik nekik?
Rá mer nézni, mer vele szemezni, vagy csak sunyiban, ha nem látja? Mosolyog? Hogy néz rá? Hangosan beszélgetnek és nevetgélnek a barátnőkkel, hogy felkeltse a figyelmet?
Onnan jött ez az egész, hogy már nem tudok kiigazodni a dolgon. Én magamat nem tartom jóképűnek, de sokak szerint az vagyok és eléggé magas(190) és egyedül a szemeimmel vagyok úgy, hogy nagyon szépek, felkeltik a figyelmet. Sok lány meg szokott nézni, de nem tudom eldönteni, hogy most azért, mert tetszek neki, vagy azért, mert meglepődnek a magasságomon vagy a szememen. Ilyenkor általában kitágult pupillával, meglepődött arccal néznek egy kis ideig, majd ha visszanézek gyorsan elkapják a szemüket.
Utolsó!
Elhiszem, hogy nem könnyű, de akivel már normálisan beszélsz neten és a képe is tetszik, hamar beszéljetek meg egy találkozót, mert ahogy írtad, úgy derül ki igazán, hogy milyen is az illető. De Istenem! Hát hogy is ne lenne zavarba? Először találkozott veled! Biztosan te is izgultál, ez lenne a természetes, ha meg nem, akkor te már egy idősebb, tapasztaltabb nő lehetsz. De azért neked is tenni kell azért, hogy oldódjon a kapcsolat, hiszen a te érdeked is! Amúgy biztos azért izgulsz, mert nagyon tetszel neki.
A férfiak számára egyébként alig van olyan nő aki ne érne meg legalább egy randit, szóval nagyon kevés a csúnya nő. Csúnyának mondható az, aki ápolatlan, büdös, nagyon kövér és van pl. egy rossz arcvonása(gülü szem, botfül, stb) és mégegyszer mondom, ilyenből nagyon-nagyon kevés van, hirtelen nem is tudnék mondani egy ilyen lányt. Szóval bátorság!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!