Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Táblát tegyek a melleimre, hogy: hahó ide fenn vagyok!?
Szóval, nagyobbak a melleim, és elég nehéz ne észrevenni.
Ha fiúval beszélek folyton oda kell szólnom, hogy legyen már szives a szemembe nézni. Nagyon bosszantó, ne már nem láttatok még női mellet?!
Nos, akkor mit tehetnék?
hehe...így szeretjük őket :D
nekem egyszer egy állásmegbeszélésen bámulta néhányszor elég feltűnően a pasi a melleimet, pedig átlagos méretűek. :) amúgy van egy olyan pólóm, amire az van írva olyan mellmagasságban, h "My eyes are up here". :D nos ezek után természetesen mindegyik fiú vigyorogva megjegyezte, h tudtam-e, h csodálatosan szépek a szemeim, eszükbe se jutna máshova nézni. :D
azt javaslom amúgy, h viccesen próbáld megoldani a dolgot, én a helyedbe tuti valami olyasmit tennék, h ha már egy ideje a melleimet nézné, a fejemet lejjebb húznám, h itt vagyok hé. :D vagy elkezdeném bámulni a nadrágját ott elöl, aztán egy idő után csak észbe kap, h nem olyan jó móka ez. :D
állásinterjúnál még jól fognak jönni...
amúgy meg semmit nem tehetsz ellene :D ha tényleg jó melleid vannak, én is azt nézném. Max. annyit csinálhatsz hogy nem pakolod ki nagyon pl. nem veszel fel olyan felsőt ami betekintést enged oda, hanem kicsit zártabb felsőben jársz :D
Ne vegyél fel feszülős pólót.
Válts érettebb barátokra.
23F
Jaj, ne már...
Én bóknak veszem, ha egy férfi megnézi a melleimet :)
Amúgy ez valóban érdekes, mert ha belegondolok 1 kivételével az összes nagyobb mellü ismerösöm olyan ruhákat vesz fel, ami a melleire koncentrálódik.
Mégjobb, hogy a közösségi oldalakon a portréképükön mindig benne van a mellük is, de a Férfiak a bunkók amiért odanéznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!