Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Táblát tegyek a melleimre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Táblát tegyek a melleimre, hogy: hahó ide fenn vagyok!?

Figyelt kérdés

Szóval, nagyobbak a melleim, és elég nehéz ne észrevenni.

Ha fiúval beszélek folyton oda kell szólnom, hogy legyen már szives a szemembe nézni. Nagyon bosszantó, ne már nem láttatok még női mellet?!

Nos, akkor mit tehetnék?

2011. dec. 10. 22:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Élvezd a helyzetet! :)
2011. dec. 10. 22:06
 2/20 anonim ***** válasza:

Használd ki a helyzetet,mint egy okos nő!:)

21L

2011. dec. 10. 22:08
 3/20 A kérdező kommentje:
Persze, de még amikor komoly dolgokról is szeretnék beszélni, totál komolytalannak jön le az egész...
2011. dec. 10. 22:09
 4/20 anonim ***** válasza:
irigyed vagyok..:DD ne zavarjon, csak tartsd fönnt a fejedet.
2011. dec. 10. 22:10
 5/20 anonim ***** válasza:

Ilyen ez, örülj ameddig nézik, majd 20 év múlva nem fogják.

Használd ki az idöt:D

Amúgy vannak olyan Férfiak akik képesek a Nö szemébe nézni, csak kell hozzá egy nagyfokú önuralom és tisztelettudás.

2011. dec. 10. 22:12
 6/20 anonim ***** válasza:
hát...engem is zavar eléggé...én olyankor odateszem a hajam hogy ne lehessen látni, vagy sálat hordok v vmi... de amugy valamilyen szinten élvezem is :)
2011. dec. 10. 22:12
 7/20 anonim ***** válasza:
45%
Vegyél fel olyan ruhát aminek nincs mély dekoltázsa. Én mint fiú fogom a fejem amikor látok ilyet, hogy képtelen egy lány szemébe nézni.
2011. dec. 10. 22:15
 8/20 anonim ***** válasza:

Milyen nagyok,

Mint ez?

[link]

2011. dec. 10. 22:16
 9/20 anonim ***** válasza:
a női mell az mindig csodálatos, ha az első tátja az ember, ha 10.000-iket... ez van, a génjeinkbe van kódolva.
2011. dec. 10. 22:23
 10/20 anonim ***** válasza:
minek teszed ki a melled... nem kell dekoltásban járni. ennyi.
2011. dec. 10. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!