Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elégítettétek már ki magatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elégítettétek már ki magatokat análisan így? Egyik barátom mesélte, hogy ő kipróbálta és engem érdekel milyen érzés lehet.

Figyelt kérdés
Elmondása szerint bele ürítkezett egy gumiba és lezárta az óvszert gyorskötözővel. Ezzel hatolt be. Szerinte sokkal biztonságosabb, mintha mással csinálná, mert így tuti nem sérti fel a bélfalat. Először gondolt arra is, h lefagyasztja, de az valószínűleg nem élvezhető, mert állati hideg.. Jó ezt értem. Ti mit gondoltok? Próbálta már ezt valaki? Szerintetek el lehet így kapni valami fertőzést?? Tapasztalatokat várok, nem kioktatást, hogy meleg vagyok, vagy erre más jelzőket..... Köszönöm. 23/F
2011. dec. 10. 19:09
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
hát van még pár dolog ami lebeg a vízen pl ott a hajók :)))
2011. dec. 10. 19:39
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
-.-' mert az vízre van építve, de a szarod nem
2011. dec. 10. 19:42
 23/33 A kérdező kommentje:
jó oké, lehet. Nem tudom még nem próbáltam, majd írok tapasztalatot, ha esetleg megcsinálom.
2011. dec. 10. 19:45
 24/33 anonim ***** válasza:
92%

?????????

csak szerintem nem normális hogy egy FÉRFI egy SZARRAL TELI óvszert próbál a SEGGÉBE dugdosni?

ez most akkor teljesen természetes?

2011. dec. 11. 16:31
 25/33 Yeah! válasza:
Erre a célra már rég kidobták a piacra a műpéniszeket. Veszel hozzá síkosítót és használd egészséggel. Nekem is van. :)
2012. febr. 9. 11:38
 26/33 anonim ***** válasza:
A barátod nagyon undorító :S
2012. márc. 1. 08:07
 27/33 anonim válasza:
Ez a divat abberrált fa.znak kell lenni és a végén még miniszter is lehetsz!Gratulálok emberek!
2012. júl. 28. 11:38
 28/33 anonim válasza:

Fujjj bazzeg majdnem elhánytam magam ezt olvasván.... az undorító és gyomorforgató.

Hogy milyen emberek vannak....aztamocskos

2012. aug. 2. 23:30
 29/33 anonim ***** válasza:

Besenyő Pista bácsival: NOOORMÁÁÁÁÁLIS???!!!

(Amúgy: EZ tiszta kamu a mechanikai részletek miatt, de a szuper-beteg fantáziádhoz gratulálok! Nem végrehajtó vagy, netán: NAV-, parkoló-, vagy BKV-ellenőr???) :D

2015. ápr. 21. 10:48
 30/33 anonim ***** válasza:
Éppen eszem.
2015. aug. 17. 22:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!