Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha iszonyú ronda lány vagyok, de roppant mókás, akkor főleg csúnya, és vicces pasit keressek magam mellé?
Figyelt kérdés
2011. dec. 10. 16:10
11/13 anonim válasza:
A csúnyaság az rám nem tartózik, azt neked kell elfogadnod, sajnos mindenkinek úgy kell élnie ami meg van neki írva. De én személy szerint egész jó humorú vagyok és én nem csípem azokat a lányokat akik úgyszintén viccesek, persze azért ne legyen olyan hivatásos, de ne legyen hofi géza se.
17/F
12/13 anonim válasza:
A szüleidnek mennyi pénze van? Ha sok, akkor nyugodtan keress egy szőke modellfiút. Ha közepes, akkor egy helyes roma srácot. Ha kevés, akkor kopogtass a szerzeteseknél...
13/13 anonim válasza:
Ha rád mozdulna egy szép fiú, akkor biztos nem küldenéd el. Szóval legyél nyitott mindenre, úgyis az a bizonyos szikra dönt. Ha nincs, akkor hagyd a fenébe, ha van, akkor meg tök mindegy, hogy milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!