Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket milyen gyakran szólítanak le pasik ismerkedési szándékkal?
ja kérdező,az a lány elég beképzeltnek tűnt..pfff.
Én csak azt utálom,ha valaki úgy jön oda ismerkedni/nyomul,hogy elég nagy a korkülönbség ..:S
Pl.,volt,hogy ilyen 10-20 évvel öregebbek próbálkoztak..oké,hogy kicsit idősebbnek,olyan 17-18-nak látszom,de szerintem akkor se kéne bepróbálkozni.:\
16/L
Miért ne próbálkozhatna be?Sok lány pont, hogy az idősebbekre bukik.Megmondod nekik, hogy idősebbek nem érdekelnek, egyszerű.
Kezdek rájönni mi a képlet: a férfi kezdeményezzen, ha nem kezdeményez egyedül öregszik meg, ha kezdeményez elzavarják, hogy milyen nyomi már, hogy odajön.Most ez mi csajok?KI érti a nőket...
héhaver válasza:
"...normális férfi jött oda..."
=
"...ilyen üzletemberek voltak hatalmas egóval"
igazad van , miután leírtam már láttam h baromságot írok de már nem volt kedvem kijavítani :D
tehát nem a nagypofájú üzletemberek a "normálisak" ezt leszögezném...csak azok között akik nem csak bámulnak hanem oda is jönnek még ezek ugy ahogy kinéznek legalább csak ők meg beképzeltek mert sok pénzük van..ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!