Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet felvinni 1 szűz lányt a csúcsra?
Ha tényleg nagyon szereted és jót akarsz neki, könyörögve kérlek, NE FEKTESD LE!!!!
Nem tudhatod, ő lesz-e a feleséged, a gyermekeid anyja. Ha nem te leszel, add meg az esélyt ennek a lánynak, hogy megőrizze a szüzességét a gyerekei apjának. Tudom, miről beszélek. Az én párom szinte ugrált örömében, hogy az a nő, akit feleségül akar venni, együtt akar vele megöregedni, és akitől gyerekeket akar, az szűz! Ez egy ősi férfiösztön, a birtoklás vágyából ered, te jobban tudod, miről beszélek, férfi vagy. Szoros köteléket tart köztünk, hogy mi egymásnak elsők voltunk és egyelenek. e foszd meg ettől ezt a lányt, ha nagyon szereted, meg tudod tenni!
Nyugodtan megmondhatod neki, hogy kívánod, szívesen lennél vele az ágyban is, de meghagyod neki a szüzességét, adja a gyerekei apjának! Ha te leszel az, nem maradsz le semmiről. Ha nem, kapsz más lányt, a kérdésből kitűnik, hogy vonzó fiú lehetsz.
Fiyeld majd meg a lány reakcióját! Borítékolom, hogy egy emletnyit nő a szemében a tekintélyed és az értéked.
Nekem még ma is a férjem a herceg fehér lovon, és alig vártam annak idején, hogy végre az övé lehessek. Ő hasonlóan járt el annak idején, ahogy itt leírtam.
Szia,
szerintem lefekvés előtt mindenképpen sokat pettingeljetek. Ha a csiklóját izgatod (előbb nyelvvel, aztán ujjaddal, de nagyon finoman), akkor lehet csiklói orgazmusa. A szüzessége pedig megmarad. :)
Fokozatosan.
A szeretkezés csak a legutolsó lépcsőfok legyen - akkor, ha már mindketten érettek vagytok rá (most még te sem vagy az, az írásod alapján).
Előtte ruhában simogatás - majd ruha alatt - majd takaró alatt - majd a ruha fokozatosan lekerülhet. Nem azonnal lerántani mindent, mert az sem jó.
Utána még sok-sok simogatás, nyalakodás, míg megismeritek egymást...
Mindez normálisan hónapokig tart a ti korotokban - és csak úgy érdemes, ha mindkettőtöknek jó. Ha valamelyikőtök még idegenkedik tőle, nem esik neki igazán jól - akkor lassítani kicsit.
Közben ugye más programotok is lesz ezen kívül? Jó lenne máshogy is megismerni egymást, nem csak szexuális téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!