Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti vonzónak tartjátok az ilyen nőket? (kép)
A jelenlegi általános szépségideálnak egyik hölgy sem felel meg, azonban emellett még létezik a férfiak egyéni ízlése, ami különbözhet mindentől. Vannak férfiak, akik szeretik az ilyen nőket, és vannak, akik nem.
Ami engem illet, én is inkább a karcsúbb nőket szeretem. 33f
Nekem tetszik! (az utolsó kivételével)
18/F
Nem,kövérek nagyon,Én a csinos karcsú fitnesz csajokért vagyok oda.De ez én vagyok.
24F
nekem az első kettő még tetszik (főleg a második), a másik három már nagyon durva :D
16/L
1: Nagyon szexi és nőies, az arca pedig szép. Kifejezetten jó nő.
2: Néger csaj. Ez már egzotikum. A teste kiváló az arca szép a cickói nagyok, a csaj pedig ápolt és nagyon csinos. Szintén első osztályú darab.
3: Kicsit testes. Nem olyan formás mint az első kettő. Az arca átlagos de szép babaarc, viszont kicsit pufi. A frizurája tré a ruha gagyi.
A csajjal simán lefeküdnék de az első kettő sokkal vonzóbb.
4: A rajzok legtöbbje szép és művészi, de akadnak közte túl dagadt csajok is.
5: Nem jön be a kép.
A kövérségnek is vannak ám fokozatai. Egy csaj lehet husos, ha az arányos akkor minden oké, feltéve ha van rajta elég izom is.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!