Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit élveztek azon ha egy pasit visszautasítottok?
Figyelt kérdés
Azt veszem észre, ha egy pasit visszautasít egy lány, akkor azon a barátnőjével egy jót röhögnek és még jelképesen mondva bele is rúgnak egyet búcsúzóul. Persze vannak kivételek akik nem ilyenek, de egyre ritkább az ilyen lány. Maga a visszautasítás nagyon fájó tud lenni, de nem lenne fájó ha nem aljas módon és kíméletlenül történne az. Mert manapság sok ilyen tudkó féle visszautasításba botlottam sajnos.2011. dec. 9. 19:53
11/18 anonim válasza:
20:16 Bagoly mondja verébnek. Pont ti csajok vagytok azok, akik kizárólag külső alapján ítélnek. Hány csúnya lányt látsz pasival, és hány csúnya fiút bnővel?
12/18 anonim válasza:
Én egyáltalán nem szeretek visszautasítani.Sőt.De mit tehetnék , ha egyszer odajön hozzám valaki aki egyáltalán nem jön be ?Nem fogok neki esélyt adni mivel tudom hogy ugysem lesz belőle semmi, akkor meg minek áltassam hogy elfogadok egy randit tőle?Elég szép vagyok, igen, válogathatok és magasan van a mérce.Ez van, de azért nem szoktam bunkó lenni azokkal akik odajönnek.
13/18 A kérdező kommentje:
Milyen magasan van az a mérce? Miért válogatsz ennyire?
2011. dec. 9. 21:05
14/18 anonim válasza:
Nem az a baj, h magasan van a mérce és válogattok, hanem h kizárólag külső alapján.
15/18 anonim válasza:
"Tudjuk edes ugyanilyen fajdalmas a lanyoknak is."
Kíváncsi lennék, hogy hányszor kezdeményeztél már a szó hagyományos értelmében férfinál.
Ha pedig tahó módon visszautasítottak és kiröhögnek, akkor már úgysem lesz semmi a dologból. Ilyenkor nem kell lehajtott fejjel elkullogni, hanem szépen lealázni a g.cibe.
16/18 anonim válasza:
elég magasan van a mérce.Viszont ha megismerem az illetőt és szimpatikus meg bejön a belseje akkor lejjebb megy a mérce...de azért egy bizonyos szint alá sosem süllyes, akármilyen jófej a pasi...
17/18 A kérdező kommentje:
Ez a bizonyos szint meg ugye ilyen Robert Pattinson féle fickók(vagy hasonló külsejű)van meghúzva. Vagyis 1000 ből 1 fickónak van tulajdonképpen esélye elérni a szintet. Valld be nyugodtan, ezt látom minden lány igényeinél, úgyhogy nem fogok meglepődni.
2011. dec. 10. 14:19
18/18 anonim válasza:
nem , nem igaz .Most pl egy fiú azért tetszik mert nagyon aranyosnak találom.A külseje se csúnya, helyes pofija van, de a teste nem tetszik , mégis vmi megfogott benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!