Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 felett a "szingli" szó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 felett a "szingli" szó egyenlő az "egy pasinak sem kellek" kijelentéssel?

Figyelt kérdés

Én valahogy ezt veszem észre a környezetemben. 30 éves vénlányok, ők a nagy szinglik, a menők, a hú de boldogok.. a francot, mondják már, hogy egy értelmes férfinak sem kellenek !

Szerintetek ? :)

2011. dec. 9. 16:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Normális pasit sem könnyű találni. Nem tudom hol vannak.
2011. dec. 9. 17:27
 12/19 anonim ***** válasza:

előbb volt egy kérdés, hogy vajon a lányoknak ugyanazt jelenti-e a normális mint a fiúknak, ott leírtam erről a véleményem, érdekes...

a lányoknak aztán nagyon nehéz! én pedig nem gondolnám, egyáltalán nem. persze nehéz olyat találni amit megálmodtak, olyat amilyen nem is létezik! a lányoknak "normális pasi" kel-enel aki ugyan "rosszfiú" de velük kivételt tesz és mégis jó! aztán pedig csodálkoznak....

2011. dec. 9. 17:32
 13/19 anonim ***** válasza:

En jelenleg 34 eves vagyok, ket eve leptem ki egy 8 eves kapcsolatbol, ami 5 ev hazassag is volt. Akkor elhataroztam, hogy inkabb vagyok egyedul, minthogy megegyszer olyannal legyek, akit nem szeretek, es nem tudok elfogadni igazan, csak azert, hogy ne legyek egyedul.

Rnadizni randizom, csak valahogy taszito szamomra, hogy majdnem az osszes pasi mar az elso randin agyba vinne. Olyan nagy keres az, hogy egy romantikus szerelmet szeretnek, ahol van idonk megismerni egymast? Nem hiszem. Ami meg a csaladalapitast illeti, ha korul nezek a kornyezetemben, nem latok egyetlen egy boldog embert se! Ugy ertem csaladosat.

2011. dec. 9. 18:37
 14/19 anonim ***** válasza:
48%

Gondolkodj pozitívan!

Szinglinek lenni nem azt jelenti, hogy nem kellesz senkinek, hanem hogy bárkit megkaphatsz... Persze nem mindegy, hogy a "30 felett" az 31 vagy 41.

2011. dec. 9. 19:00
 15/19 Kobudera ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Én 31 F vagyok, és elég nehezen találok én is lelki dolgokra fogékony hölgyet. Olyat aki partner a sétálós beszélgetésekben, beülni kávézóba, elmenni ide-oda. Közös érdeklődés könyvekről, filmekről... Az őszinteségről és az egyenességről ne is beszéljünk. Én azt mondom nehéz, én is szeretnék de nem tudom mikor találom meg.
2011. dec. 9. 19:06
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj héhaver, a párkapcsolathoz két ember kell. Épp úgy, ahogy a normális-értelmes, rendes, szép lányokat elkapkodják 30 éves korukra, a korban hozzájuk illő normális-értelmes, sármos, jópasikat is.

Mert többnyire azért nem kellenek az értelmes férfiaknak, mert azoknak már van valakijük.

Mint ahogy mondtad, ekkor már komolyban gondolkozik szinte mindeki. Gyerek, esküvő, de legalábbis közös ház. Emiatt már marhára nem mindegy, hogy ehhez ki a partner. Sokkal több szempont merül fel, mint mondjuk a 20as évei elején.

Vagyis: csökkent lehetőségek + nagyobb elvárások

Nem tudom voltál-e már komolyabb kapcsolatban, de szerintem nem sok szakítási tapasztalatod lehet. Sok év után jobban előjönnek a pici elllentétek, különösen ha eggyütt is élnek. Sajnos mivel sem a nők sem a férfiak nem jövőbelátók, sem nme gondolatolvasók, nem úgy mennek bele egy kapcsolatba, hogy jó lesz nekem ez az ember, mert úúúúgy szeretem ha kihasználnak, megcsalnak, stb. Ez tipikusan olyan dolog, ami van, hogy csak évek múlva derül ki.

Nem tudom hogy te, hogy vagy vele, de egy ilyen kapcsolatban nem érdemes benne maradni. Pláne nem elkötelezni egy ilyenhez magad gyerekkel, házzal, kocsival.

2011. dec. 13. 09:42
 17/19 anonim ***** válasza:
67%

ma 09:42

ha nem haragszol, de amiket mondtál azzal egyet is értek! viszont meglátásom szerint ha egy nő 30-35 évesen sem találta meg a megfelelő partnert akkor arról ő tehet! nem mondok újat, de huszonévesen amikor még nagy a kereslet akkor fél méterrel a föld felett járnak... harmincévesen pedig felvetődik a kérdés, hogy hol rontottam el?!

mint mondtam egyet értek azzal, hogy hosszú távon a pici eltérések, ellentétek is gondot okozhatnak, ezért nem értem a fiatal lányok gondolkodásmódját. tegyük fel, hogy egy átlagos lányról van szó aki nem az a bulizós fajta, de szeret szórakozni. annak egészen biztos, hogy a "bulizós" beképzelt, jóképű srác fog tetszeni! ilyenekkel "elveszt" egy csomó időt, mire megtanulja, hogy nem minden arany ami fénylik... 30 évesen pedig siránkozik, hogy miért nem talál magának normális pasit? amíg egy nő fiatal, amíg a csúcson van addig válogathat! sokszor mondtam már, de most is elmondom. egy 30 éves férfi az férfi! ő simán talál magának partnert a huszonévesek között, mert előnnyel indul a huszonéves fiúkkal szemben. ugyanakkor a 30 éves nő, már kevésbé vonzó "parti" mint egy 30 éves férfi. és ahogy írtam a 30 éves férfi választhat fiatalabbat-szebbet, miért választana idősebbet?

van az ismerőseim között pár 30-35 éves nő akik meg is érdemlik, hogy egyedül legyenek mert tényleg rászolgáltak! talán nem kellett volna fiatalon úgy viselkedni mint ahogy...

észrevehető tendencia ahogy az idő múlásával folyamatosan adják le az igényeiket! és csakis ők tehetnek róla senki más!

a jövőbelátásról pedig annyit, hogy elég lenne az is ha nyitott szemmel járnának és használnák az eszüket!

az ellentétek vonzzák egymást, ugyanakkor hosszú távon tönkre is teszik... ha a lányok időt fordítanának arra, hogy megismerjék a srácot mielőtt összejönnek vele akkor nem esnének pofára! mondjuk hiába koptatom a számat, mert látnak egy jóképű srácot és szinte teljesen mindegy mekkora bunkó ha akarja leveszi őket a lábukról...

2011. dec. 13. 10:30
 18/19 anonim ***** válasza:

Ekkora hülyeséget! Miért akarna egy nő mindenáron férjhez menni huszonévesen! Van, aki akar, de nem mindenki.Hazánkban minden 2. házasság válással végződik. Így az illető csak megspórol magának egy válást.

A másik: én 20 évesen a világért sem jártam volna egy 30-as pasival, mivel vén volt a szememben.

Aki csak a külsőségek alapján választ partnert még érettebb fejjel is, az rendkívül szánalmas, és előbb-utóbb koppanni fog, mert ugye zsák a foltját...

2011. dec. 26. 22:18
 19/19 gargamella ***** válasza:
30 éves vénlányok..ez is érdekes..sosem tudhatod a te kapcsolatod hová vezet majd..lehet 40 évesen te is majd vénlány leszel..hirtelen..de remélem nem :D na viccet félretéve én most kavarodtam ki a második 4 éves kapcsolatombol,fél éve igenis boldogan élem életem,2 hete elkezdtem randizni,egyszerre több vasat tartva a tűzben,de a többség rögtön ágyba akar vinni,hogy majd kialakul,igen,és néha le is fekszünk,igen,mert kell az.Gyereket nem akarok,vagyis lehet majd egyszer igen,majd ha lessz kivel,aki érdemes rá.Tehát engem nem sürget semmi de azt sem mondanám hogy jaj de boldog vagyok.Szerencsére még nem látni hogy 30 éves vagyok,25nek saccolnak:Ptehát az ismerkedés még relative jól megy,de istenem,a felhozatal..vagyis lehet velem van a baj,ezt mar a barátaim is mondták,hogy olyan ember nincs aki nekem megfelelne.De attól függetlenül a felhozatal siralmas.tehát nem olyan egyszerű és hogy kellünk e valakinek?!Hiszem hogy valamilyen szinten valahol igen :D ettől függetlenül én sosem hivalkodtam vele hogy én vagyok a nagy szingli,idesüss!:D aki igy tesz,azt csak sajnálni tudom mert ilyet egészséges ember nem mondd hacsak nincs rá oka!Ennyi
2016. júl. 3. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!