Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon alacsony vagyok? Ti járnátok ekkora lánnyal?
Figyelt kérdés
158 cm vagyok és már tuti nem növök tovább.. sztetekez nagyon alacsony?2011. dec. 9. 16:44
11/16 anonim válasza:
én is hajdú-bihari vagyok :D
hány éves vagy?
12/16 A kérdező kommentje:
Mondom nem szeretnék ismerkedni...
2011. dec. 9. 17:12
13/16 anonim válasza:
Simán! Pont jó magasság! És még a megye is stimmel...;)
14/16 anonim válasza:
Vicces, mert mindig azért írok erre az oldalra, hát ha végre találok egy hajdú-bihari lányt, mert sajnos többnyire pesti és dunántúli lányokat találok ezen az oldalon.
Erre, hogy végre találtam közelben élő lányt, persze, hogy olyat fogok ki, aki nem akar ismerkedni. :D
Amúgy semmi baj a magassáoddal, minél több ilyen alacsony lány kéne, mert én is csak 165cm magasra nőttem meg fiú létemre sajnos, fiúként tényleg baj ez, de lánynak inkább előny, sokkal cukibbak az alacsony lányok. :D
15/16 anonim válasza:
Én is 158 centi vagyok, és lány, 20 éves. Elég gáz, mit meg nem adnék, hogy 10 centivel magasabb lehessek... ááá :(((
Amúgy magassarkúval tudod kompenzálni.
16/16 anonim válasza:
Ez attól függ kilóba mennyi vagy szívem ;) mert ha az is 158 akkor gázos :D de ha 55-60 között vagy az finom :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!