Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan pasi, aki szexelt már kényszerből pasival például börtönben vagy koleszban?
"Sok a homofób pasi, akik sosem tennének semmit egy pasival"
Nem homofób,hanem heteró!
Ne keverd már,örülj neki.
Aki heteró,az viselkedjen is úgy!
Ebben mit nem értesz.
Attól még h a melegek elvannak a csajokkal,ők se dugják meg őket.
Hali!
Az, hogy a melegek között van a legtöbb perverz, az általánosítás, de az legalább épül valamire, és a belőle fakadó homofóbia legalább egy kicsit érthető.
Egyébként én csak a neten érdeklődöm, kíváncsiskodom a témában, az életben azért sokkal normálisabb gondolataim vannak.
Attól vagyok meleg, hogy a pasikra bukom. A férfias pasik az igazi pasik, ezért rájuk jobban. (nem a külsőtől lesz férfias egy pasi, de most maradjunk annál) Azért egy hetro mégiscsak könnyebben lesz férfias, bár láttunk másra is példát. Ezért talán érthető, ha izgatnak a hetro pasik. Mindenki szeret arról ábrándozni, amit nem kaphat meg. Ezért izgat az a téma, amikor egy magát hetronak valló pasi meleg szituba kerül. Hát ennyi.
És a magam részéről nem értem azokat, akik a lányos pasikra buknak. Ők miért nem buknak a lányokra?
a válaszra válaszolva nekem voltmár olyan h koliban rámmászott a szobatársam...mondjuk teljesen nem lehet megerőszakolásnak nevezni mivel amikor már a ruhák lekerültek már énis kívántam..:D
am akik melegek azok melegek és azért nem kell nekik nő..az egy dolog h lányosabbb pasikra buknak..(mertugye kinek mi tetszik)
pl.énse vagyok a legférfiasabb pasi...és mégis sok melegnek tetszem(voltam már melegbárba)
am akkor te fiú vagy?
18/biszex fiú
Ha tőlem kérdezted, akkor igen. Igen fiú vagyok, 25 éves. Meleg vagyok, a férfias pasik jönnek be. A férfiasságot elsősorban belső tulajdonságokon mérem, de számít a külső is.
Figyelek rá, hogy én se legyek férfiatlan.
Amikor elolvastam a kérdést, azt hittem, hogy csak kíváncsi, vagy épp börtönbe készül xd
erre kiderül, hogy egy perverz homár
gondolhattam volna...
blablabla nem mindegy h a kérdező mi vagy ki..
Igaza van annak, aki azt írta, h akivel történt is ilyen az nem fogja csak úgy lazán megosztani itt, a belinkelt filmben azért hagyja magát az a gyerek a vécében, mert már betörték, tudja hol a helye a hierarchiában, ő ezt bevállalta, h ne húzzák nap mint nap, és kb agyonverjék....van aki bevállalja inkább a megalázást és köcsög lesz cserébe nem verik agyon, van aki kap érte árut és fullon van mindig.....aki gyenge és nem határozott eléggé annak ez a sorsa, vagy csicska lesz, csicskáskodik vkinek....ez az elején szokott kiderülni amikor új vki, amikor bekerül.....amikor én bent vtam nekem szerencsére nem voltak ilyen problémáim egyik alkalommal sem, de látva egyes rabtársak sorsát meg amit csináltak velük, azok úgy megreccsentek, h biztos, h nem fognak itt lazán beszélgetni ilyesmiről....úgy hogy a várt történet sztem elmarad:)....de amúgy ha tegyük fel vki tényleg leírná a hiteles történetét ilyesmivel kapcs. akkor nem izgatónak tartanád már, hanem elsírnád magadat...akikkel bent ilyen történik ill. k ö csögök v csicskák, azok komoly terrornak vannak kitéve....látszik a szemükön is, láttam akinek a szemében már csak üresség volt reményveszettség, volt akit kajakra sajnáltam 100 %...ez inkább szomorú mint izgató, vagy nagyon perverz vagy :D nagyjából ennyit tudok mondani......amúgy tudok egy két történetet, de sztem arra részletesen senki se kíváncsi pl. volt akit úgy szét b sztak h mentő vitte tökölre a börtönkórházba tízenvalahányan mentek végig rajta....közben kb halálra is verték ....ez van....n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!