Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csók. Pasi tudja, hogy az első?
Nem nagyon, különben az még jó is lehet alaphang, nekem sem lehetett észrevenni a barátnőm állítása szerint, h az első volt..
15/F, akkor 14..
U.I.: Ha ennyi idősen nekem nem vette észre, biztos vagyok benne, hogy neked sem fogja a barátod észrevenni :)
Hát azt érezheti, hogy nem vagy olyan ügyes, de ebből még egyáltalán nem lehet megállapítani, hogy ez az első neki, vagy csak keveset csinálta eddig, vagy csak nem megy neki annyira. Szóval nem fogja tudni, de lehet, hogy rákérdez. De az is lehet, hogy elsőre jól csinálja a lány.
Amúgy ezt nem kell titkolni. Én még kifejezetten örülnék is neki, ha velem csinálná először.
Ez nem lehet kérdés, mert mindenkivel előfordult hogy először csókolózott. Velem is, és a lány azt mondta hogy Te még nem csókolóztál. Én pedig hadakoztam, hogy de(pedig nem) de nagyon hamar belejöttem. 14 éveske lehettem.
F/60
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!