Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintettek bele mennyek?
Ok, tisztázzunk valamit. Nyílt kapcsolatban csak a mostani nőjével lehet. Téged ebben a kapcsolatban úgy fognak hívni, hogy szerető.
Tudod mit? Szerintttttem mennnny bele.. mert miért ne? Abból talán tanulsz.
Az kavarás nem keverés :D:D:D:D
Amőgy meg:
Ne!
21F
Szerintettek bele mennyek?
Van egy fiu akivel nagyon jóba vagyok és be jön meg minden de van neki barátnője. Már kevertem vele egyszer. Azzal állt elő hogy ő nem akkar szakitani a barátnőjével de engem is akkar és legyünk nyiltkapcsolatba.
-------------
Szerintetek belemenjek?
Van egy fiú akivel nagyon jóban vagyok és bejön meg minden, de van barátnője. Már kavartam vele egyszer. Azzal állt elő, hogy ő nem akar szakítani a barátnőjével, de engem is akar és legyünk nyílt kapcsolatban.
(Végül is csak 13 jelentős hibát vétettél... sok sikert az érettségihez!)
Igen.
(Már csak a változatóság kedvért is.)
Pro: igen menj mert sokat tanulsz... Nem csak szexben de titoktartasban is :) meg ugy is tetszik neked maskep nem tetted volna szet a labad
Kontra: a baratnoje megtudja tonkremegy vagy téged kinyir.. valaki megb*ssza :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!