Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Csúnya ha egy lánynak ki van a kulccsontja az egyik képén?
175 centihez az 50 kg iszonyatosan kevés. Ne haragudj, de elég érdekes emberekkel lehetsz körülvéve, ha szerintük ez a normális és csinos.
Biztos vagyok benne, hogy 58 kg-mal sokkal arányosabb, nőiesebb voltál.
Egyébként ha vki az 50 kg-mal dicsérget, akkor annak tetszeni fog a kiálló kulcscsontod is.
Ha a kulccsontod kiáll az önmagában még nem csúnya. De ha más csontod is kilátszik, pl. a bordáid vagy csontos a vállad, az szerintem csúnya tud lenni.
Nekem tetszenek a vékonyabb lányok is, de az átlagos, nem annyira sovány alkat mégjobban. Sajnos manapság sok ilyen alkatú lány fogy le túl soványra :(
178 centihez az 50 kiló tényleg elég kevésnek tűnik nekem is, de az is igaz, amit írtál, hogy neked kell jól érezned magad a bőrödben. Azért nekem 58 kilósan tuti jobban tetszettél volna :)
Figy, én 156 centihez vagyok 48 kiló. Lapos a hasam, izmos a combom, feszes, kerek a fenekem. A pasik jelentős része odavan az alakomért. És jól is érzem magam. 6 évig görkoriztam, és lassan 2 éve táncolok, versenyzek is... Általában ki se nézik belőlem a 48 kilót, mert a zsírnak sokkal kisebb a sűrűsége az izomnál, ergo 48 kilóval is lehetnék hájas, ha nem izmokban lennének a "feleslegeim".
De persze, magadnak kell tetszened, csak ne csodálkozz, ha valami gondod lesz ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!