Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy egy jóképű 30 éves férfi egy szép 18 éves csajt próbál felszedni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 7. 16:29
11/24 anonim válasza:
JA érettebb a koránál de akkor is csak egy 18 éves lány marad.Már olyan unalmas ez a szöveg,mindenki ezt szajkózza érettebb a koránál!
12/24 anonim válasza:
Ja és akkor is érettebbek legyetek,mikor átbassz-ák az agyatokat!
14/24 anonim válasza:
15/24 anonim válasza:
nem tudom miért gondolja mindenki hogy csak meg akarja dugni.én is 30 éves vagyok és 20 éves barátnőm van 6 hónapja vagyunk együtt és még nem feküdtünk le csak petting volt és mondhatom azt hogy ennyire még senkit nem szerettem...
16/24 anonim válasza:
ja és még annyit hogy ennyire senki nem támogatott és senki nem állt mellettem ennyire..
17/24 anonim válasza:
Utolsó, kivétel erősíti a szabályt :)
18/24 anonim válasza:
legjobb! gondolom szép lány :) jobb esetben 18 évesen még nincsenek kiégve és reggelig sorolhatnám még az okokat...
20/24 anonim válasza:
En no vagyok es kicsit tobb, mint 18. Ugy latom, hogy a pasik azert akarnak 18 20 eves csajokat mert az meg fiatal es szep, hamvas, nincs "elhasznalva", es meg egy dolog. Egy 18 eves csajt jobban lehet iranyitani, egy 28 evest mar nem biztos, annak mar tobb tapasztalata van az eletrol. Egy 18 eves lany FERFIkent fog tekinteni a 30 eves pasira, es mert a pasik ezt szeretnek (ertheto modon) szerintem ez is resze a dolognak.
Az a gond, hogy az idosebb nok mar nem igazan tudjak ereztetni, hogy ferfinak tartjak a masikat.
Ezek persze altalanositasok, es en no vagyok, de hirtelen ez jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!