Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok fiú szalad" utánam, de járás senkivel sem lesz?
Lehetne,de valahogy soha sem úgy alakul. Akivel én akarnék az nem akarna velem,vagy forditva..
nem mondható az,hogy mert könnyen kapható vagyok,nem fekszem le senkivel közülük,hogy csak egy estére keljek! Nincs járás,nincs sex.
Fiúk miért akartok egy lánytól aki szép,és okos csak egy két estét?
18 :)
Most vagyok abban a korban,hogy élveznem kellene az életem tudom.. De elegem van már abból,hogy aki nem is a legszebb lány annak is van barátja komoly kapcsolata körülöttem,nekem meg nincs. És nem értem,hogy miért.
Mert például ha elmegyünk bulizni,akkor azzal lehetnék akivel akarok.
Szép, okos és magabiztos lány? Van még ilyen? Ha tényleg ilyen vagy, akkor minden elismerésem.
A társadalmi értékrend elég eltorzult manapság. A legtöbb ember a testiségen kívül nem is akar többet. Szimplán gazdasági okai vannak a buta és érzéketlen tömegek kitermelésének. És főleg a nőktől nem várják el, hogy okosak legyenek. A férfiak lenézik a nőket, a nők szintén lenézik önmagukat. A nők tömegekben érdektelenek, exibicionisták, buták. Ez a divat!(Sajnos.) ... ezek után ne is várd, hogy bárki is ne csak a testedet akarja.
Az ember elsősorban spirituális lény és csak másodsorban anyagi. A szerelem spirituális jelenség. Ha komoly kapcsolatot akarsz akkor olyan férfit keress, akinek fejlettek a szellemi képességei (intelligencia, érzelmi világ, empátia) és túllát a külsőségeken. Minden azon múlik, hogy az ember mennyit ért és fog fel a körülötte levő világból. Minél fejlettebb valaki szellemileg, annál többet adhat azoknak, akikkel együtt él.
Nem diszkókban vagy kocsmában kell ismerkedni, hanem járj el kultúreseményekre, vagy keresgélj olyan fórumokon, ahol reál beállítottságú emberek vannak!
LOL
ha egy kicsit jobban visszaolvasod mit írtál...
szóval: sok fiú szalad utánad, őket észre sem veszed. azon viszont akik neked tetszenek csak megdu*gni akarnak és ezen vinnyogsz!
vagy az van, hogy azok a fiúk akiknek csak szexre kellenél gonoszak stb... vagy te vagy annyira hülye, hogy csak azokhoz vonzódsz akiknek csak du*gásra vagy jó!
nem mindegy :)
Én speciel szeretem a szép és okos lányokat, a páromnak is hasonló kvalitásai vannak, szóval nyugi, Te is megtalálod majd azt, aki kell Neked és Te is neki.
13-as Válaszoló szerintem nagyon jól fogalmazta meg a dolgot. Én a magam részéről annyit hozzátennék még, hogy nem mindegy, hogyan prezentálod az értékeidet; lehet, hogy itt van a baj. Sok nő gondolja úgy sajnos - és ez nem az ő hibájuk, hanem a társadalom által beléjük plántált dolog - hogy ha már szépek, gyönyörűek, akkor értékesek meg okosak is, és mindent megtehetnek, mert nekik a legjobb jár, ettől pedig elszáll az agyuk (aztán úgy 35-40 évesen észbe kapnak, és örülnek, ha még nem késő). Egy beképzelt nő a férfinek pedig pont arra kell csak... Nem állítom, hogy Te ilyen vagy, nem is tehetném, mert nem ismerlek Téged, de sajnos rengeteg hasonló esettel és személlyel találkoztam, és száz, hogy nem vagyok vele egyedül... Az egyébként dicséretes, hogy nem vagy könnyen kapható (de azért a ló túloldalára se ess át :)).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!