Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha randin felajánlom, hogy állom a felét a számlának? Első randin is.
ma 07:12
Ha a férfi hívja el a nőt valahova, elég fura, ha nem fizeti a számlát legalább első alkalommal. Ha közösen megbeszélik, hogy mindketten szeretnének találkozni(pl.neten ismerkedők), akkor persze, hogy feleznek. És valóban, senki nem hal bele, ha a saját cehjét ki kell fizetnie. Volt, hogy feleztünk, akkor nem elhívtak, csak megbeszéltük, hogy találkozunk, és volt, hogy meghívtak valahová, és a fiú fizette(azóta egyébként felezünk én kérésemre). Az úgy rendben volt.
"Ez udvariasság kérdése te b.alfasz. És megsúgom van különbség a két nem között."
Például?
Az udvariasság pedig annyit tesz, hogy előreengeded, vagy lesegíted a kabátját, de manapság ezt már nem nagyon értékelik. Az pedig, hogy mindent neked kell perkálni, szerintem nem udvariasság. Igaza van az egyik korábbinak, ami elmúlt, elmúlt. Egyenjogúság van, így ne hivatkozzatok mindenféle baromságra, hogy ez a férfi dolga.
Akik pedig azzal érvelnek, hogy a férfi hívta el: rendben van, ha elhívtam és kifizettem az első randit, és megdumáljuk, hogy lesz folytatás, akkor az már közös megegyezés nem? Így akkor a későbbiekben milyen alapon várja el, hogy én álljak mindent?
Így akkor a későbbiekben milyen alapon várja el, hogy én álljak mindent?
Semmilyen alapon... első randiról volt szó, nem arról, hogy az összest ő fizeti.
Egyébként furák vagytok ti férfiak. Én nem hívnék el egy olyan lányt harmadik alkalommal(az elsőnél oké, a másodiknál már felmerül a kérdés), aki nem ajánlja fel, hogy fizeti a felét(függetlenül attól, hogy azt elfogadjátok-e vagy nem). Nem is tudom mit kell ennyire ezen kiakadni. Ne fizessetek, ha nem szeretnétek. És ne hívjatok el olyan lányokat, kész.
Előttem kinyitják az ajtót, és lesegítik a kabátomat- megbecsültnek érzem magam, nem pedig kínos.
én már nem mondok semmit....nem tudom a legtöbb nő nem is várja el hogy a férfi fizessen mindent,nekem eddig mindegyik barátnőm olyan volt hogy kikérte magának hogy mindent én fizessek,múltkor a barátnőmnek vettem szó nélkül egy jégkrémet meg etettem velem mert azt mondta ezt ő nem fogadhatja el pedig nem 2 hete vagyunk együtt...
olyan is volt hogy elmentünk kajálni és mire vissza értem a budiról kifizette a számlát,nem örültem neki bevallom őszintén de azért valahol jól esett mert tudom hogy nem a pénzem miatt hanem a személyiségem miatt van velem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!