Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, ha randin felajánlom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha randin felajánlom, hogy állom a felét a számlának? Első randin is.

Figyelt kérdés
Szoktam ezt csinálni, de mindig olyan hülyén érzem magam. Egyrészt így megmutatom, hogy nem vagyok anyagias, másrészt meglátom, ő hogy áll a dologhoz, elvárná-e, hogy én is fizessek. Lényeg, hogy nem a pénzről van szó, ha kell, kifizetem az egész számlát is (pedig nem vagyok gazdag, de a pénz nálam nem egy olyan dolog, amin kotlani kell), inkább a pasi hozzáállása érdekel.
2011. dec. 6. 18:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

hány éves vagy? és a srác?

ha a srácnak saját fizetése van, akkor ha erősködik, akkor fizesse, ő tudja

viszont, ha még tanul, nincs keresete, akkor ne fogad el, hiszen akkor tulképp az anyja vagy az apja hív meg, jól teszed ilyen esetben, ha állod a felét (szüleid)

ha meg neked is van saját kereseted akkor is mehet a fele, de ahogy érzed

sztem egy jó kapcsolatban ez nem kérdés, elsőre ha ő meghív, másodszorra te őt, és utána ezzel nem kell foglalkozni, hol te hívod meg hol ő téged

2011. dec. 6. 19:03
 12/24 anonim ***** válasza:

Ez teljesen gáz, ilyet csak normális emberek csinálnak!

De ilyen miért fordul meg valakinek a fejében? Én személy szerint szeretem úgy érezni, hogy a másik nem használ ki, nem csak a pénz miatt van velem és szorult bele józan ész.

2011. dec. 6. 19:04
 13/24 anonim ***** válasza:

Szerintem meg természetes, ha egy nő elvárja, hogy első randin a pasi fizessen. Ma már olyan rohadt nagy divat mindenre ráfogni, hogy ez egy pénzéhes k.urva közben régen ez teljesen alap dolog volt. Mostanában úgyis mindenki azért sír, hogy ezek a mai lányok milyenek, blablabla...de ha valaki ebben régimódi, akkor az már nem tetszik mi? Ennyire nem lehet valaki spúr. Nem azt mondom, hogy én utána eltartom a csajt, de első randiba még senki nem halt bele.

F/21

2011. dec. 6. 19:18
 14/24 anonim ***** válasza:

"régen ez teljesen alap dolog volt"

Mert régen nem is tudott volna a nő fizetni, mert nem dolgozott, hanem vezette a háztartást és nevelte a kölyköt. Na ezért fizetett a férfi.

"első randiba még senki nem halt bele"

Ezért kéne a férfinak fizetni, mert nem hal bele? Megaérv.

2011. dec. 6. 19:35
 15/24 anonim ***** válasza:
Lehet nem mindenkiben van annyi, hogy udvaroljon, fizesse az első randit. Mostanában csak meghúzni szokás a nőt, még a gumira is sajnálja a fajtád a pénzt kishaver. Közöd nincs a férfi szóhoz.
2011. dec. 6. 19:52
 16/24 anonim ***** válasza:
Nem csak, hogy nem gáz, de nálam egyenesen elvárás. A sok idióta, aki pedig természetesnek veszi, hogy mindent fizet a csaj helyett is, azokban van valami téves illemszabálynak nevezett berögződés, vagy azt hiszik, hogy csak így lehetnek nyerők a csajnál. Ha elhívok valakit randira, az még nem kötelez semmire. Nyilván egy kóla nem fog lenullázni, de a lány sem különb, mint én, így nem akarjon a nemisége miatt előnyt élvezni, mert nagyon sokan visszaélnek ezzel. Jobb az elején kiszűrni a retket, mert így lehet tudni, hogy komolyan gondolja a csaj.
2011. dec. 6. 20:07
 17/24 anonim ***** válasza:
Ez udvariasság kérdése te b.alfasz. És megsúgom van különbség a két nem között.
2011. dec. 6. 20:14
 18/24 anonim ***** válasza:

"Lehet nem mindenkiben van annyi, hogy udvaroljon, fizesse az első randit. Mostanában csak meghúzni szokás a nőt, még a gumira is sajnálja a fajtád a pénzt kishaver. Közöd nincs a férfi szóhoz."

Rendben van, akkor udvaroljál, fizessél mindent, nyald ki s.ggét, aztán ne csodálkozz, hogy nagy ívben leszar, vagy előadja a legyünk barátok dumát és összeáll az első tahóval. Elég, ha az oldalon keresgélsz egy kicsit. Még a csajok nagy része szerint is, amit régen udvarlásnak és romantikusnak mondtak, az nyálas és felesleges.

Ráadásul, ha az a fő érv, hogy más időket élünk, akkor ez arra is vonatkozik, hogy a csajnak is van fizetése, így ennyi erővel ő sem hal bele, ha perkálni kell. Ha neked úgy jó, hogy valami múlt századi "illemszabályra" hivatkozol, a te dolgod, de azért ne hülyézzél már le és ne nevezzél már férfiatlannak mást.

2011. dec. 6. 20:18
 19/24 anonim ***** válasza:
57%
ha én hívom el randira akkor nem azért hívom hogy a sajátját fizesse ki hanem egyértelmű hogy ha meghívom akkor fizetem neki ha azt akarom hogy fizesse akkor megkérem hogy menjünk el és mindenki fizeti a magáét.
2011. dec. 6. 20:19
 20/24 anonim ***** válasza:

Ezért tart ez az ország szellemileg ott, ahol. Mindenki görcsösen ragaszodik a múlthoz, azok illemszabályaihoz és némely esetben törvényeihez. Miért olyan nehéz elfogadni az újat? Ha a nő egyszer kiharcolta magának az egyenrangúságot, viselkedjen is úgy, ha egyszer már van fizetése, ne a másik pénztárcáján lógjon. Ez már nem udvariasság kérdése. Attól még lehet valaki kedves, udvarolhat, hogy nem nyalja ki teljesen a másik seggét. Ha ez nem tetszik a nőnek, akkor nagy valószínűséggel nem én kellettem neki, hanem amim van. Ez esetben meg elmehet a...

Ahogy már egy előző hozzászóló is írta, jobb az elején kiszűrni a szemetet, mint hónapokig szívni vele, mert mindig többet akar.

Ne éljünk már a múltban, emberek!

2011. dec. 7. 07:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!