Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek aranyos ez a lány?
Végignéztem/hallgattam, a végére az összes gondolat kiment a fejemből,agy mosott lettem.
Ezt a csajt le kellett volna baxni a Tajgetosztról.
Pösze mint a fa*om beszélni nem tud összeszedetten. Szereted ugyanazt mint a többi lány,csinosnak lenni stb. Akkor talán kezdj el futni,mert úgy nézel ki mint egy hízó.
Szerintem aranyos,látszik rajta,hogy alapvetően egy tök rendes kis normális csajszi.
Kár,hogy összevissza telefikázták szegénynek a commentekkel a videóját :( Szerintem ki kellene törölnie a hozzászólásokat...Ha lenne több videója én simán megnézném őket:)
23N
Háááát... Az az igazság, hogy én jól elvagyok ezekkel a videókkal, szórakoztatnak, legalább addig sem kell a saját életemmel foglalkoznom. :/
A videón szerelő csaj alapvetően aranyos, de a stílusán van mit csiszolni, néhol kissé alpári, és a gunyoros, becsmérlő hangnemet sem igazán tudtam hova tenni. Magának a videónak nem sok értelme van, kicsit több tartalommal és infoval kellene feltölteni, bár a "haul" videóknak általában amúgy sincs sok értelme... x)
Nem értem miért beszél, ha nincs mit mondania...
nagyon izgul. Miért azt ő sem tudja
Szépnek annyira nem szép.
ORDNUNG MUSS SEIN
végre egy értelmes gondolat.. kár hogy nem értek vele egyet
Jézusom ez a csaj idegesít. Nem bírok ki 8 percet.
5nél feladtam.
Remélem ennél több van a csajban, akkor lehet aranyos.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!