Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek aranyos ez a két lány?
Figyelt kérdés
Olyan kis cukik és látszik ,hogy tényleg szerelmesek egymásba. Még ha csak hentai rajzoik is, de akkor is érződik rajtuk a szerelem és a szeretet amit egymás iránt táplálnak.
Ez a legtisztább szerelem amit eddig láttam.
Lehet ,hogy csak magamnak beszélem be de a szőke gy kicsit hasonlít is rám. :D
17/L
Képek:
2011. nov. 24. 18:16
1/21 A kérdező kommentje:
*
rajzok
2011. nov. 24. 18:17
6/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok leszbikus.
Van pasim de akkor ezt érzem ha ezt a két lányt nézem.
2011. nov. 24. 18:20
7/21 A kérdező kommentje:
*
akkor is
2011. nov. 24. 18:20
8/21 anonim válasza:
Figyelj,a szerelem akkor szép ha férfi és nő az illető.
9/21 anonim válasza:
Akkor lehetne az, ha nem egymással csókolóznának. Legalább is én ezt a szerelem/szeretet dolgot egy lány és egy fiú között képzelem el, de lehet, hogy hibás vagyok...
18/F
10/21 A kérdező kommentje:
Eddig én is azt hittem ,hogy csak nő és férfi között lehet szerelem.
De ezekek a képeken olyan tisztának tűnik ennek a két lánynak a szerelme.
2011. nov. 24. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!