Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy így gondolom? 13 éves vagyok, és még nem smároltam nem is volt normális fiúm..
Abszólute ráérsz !
Utolag tuti megbánnád ha olyat tennél amit nem akarsz.
A csók is a szerelmből legyen ne csak buliból
Hidd el sokkal jobban tisztelik a fiuk azokat akik nem adják könnyen magukat
én 15 vagyok és nekem még egyetlen egy pasim volt. nem volt egy leányálom. igaz rendes volt de nem voltam biztos benne.
a suliban volt disco és őt is elhívtam. az elején még rendesen viselkedett de aztán egyszer elkezdett csókolni mindenki szeme láttára (megmondom őszintén nem szeretek közönség előtt smárolni). aztán eltoltam, majd újra és újra. nem hagyta, h a barátnőimmel táncoljak. túlságosan is rámenős volt.később eltűnt.(mármint a bulin) aztán kiderült, h elment egy ribanccal...Nagyon fájt mert szeretem. de később elfogadtam, h nem nekem való.
szóval melléd állok én sem szeretem ezt az egyéjszakás kalandos és ehhez hasonló baromságokat. örülnék ha mindenki ilyen lenne és az igazit keresné nem pedig azt, h kit mikor és h tudna #@*!.
és én is hallottam, h mien dolgokat művelnek.
pl. cigányt sz*nak a parkban, sexelnek és nem védekeznek és a csaj nem meri elvetetni a babát, mert fél h később nem lehet neki....sóval maradj ilyen : ) :D ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!