Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy így gondolom? 13 éves vagyok, és még nem
smároltam nem is volt normális fiúm..
teljesen normálisan gondolkodsz, nem szabad ilyen fiatalon belemenni ilyesmibe. Tudod az ilyen kis firmáknak hamar elterjed a hírük, és később is csak kihasználják őket a fiúk.
Ha nem adod könnyen magad, akkor érdekesebb leszel a fiúknak, és amelyik ezt nem tudja elfogadni, akkor neki csak arra kellenél.
2009. máj. 15. 11:37
Teljesen igazad van! Szerintem is rémisztő ebben a korban. 13 évesen mással kellene még foglalkozni!
2009. máj. 15. 11:37
én is 13 éves vagyok, és borzastsó, hogy néhány osztálytársam miket művel. Ne hagyd magad, ha valaki többet vár el tőled akkor nem is igazán szeret.
2009. máj. 15. 11:44
4/13 A kérdező kommentje:
köszönöm:D mert amikor elöször mesélték nekem, hogy mit csináltak ki akadtam, és volt egy idő amikor azt gondoltam h eza normális és csak párnapja jöttem rá h csak 13 éves vagyok4 elég nekem a smárolás:D képes lettem volna belemenni dolgokba, ha összejön eg y fiúval, de szerencsére nem:D és szerintem jó ez így. és tényleg csak kihasználják azt a csajt...
Nagyon is jól gondolkodsz!
2009. máj. 15. 11:46
6/13 A kérdező kommentje:
:D akkor jó. csak olyan bizonytalan vagyok ezekben. mert mi van ha többször is aztmodonom neki h nem? akkor egyszercsak rámunna.:/
HA valóban szeret, akkor nem fog rádunni!
2009. máj. 15. 11:50
13 évesen smárolás? Még azzal is bőven ráérnél pár évvel később.
Egyébként én is hallottam rengeteg ijesztő sztorit a mai fiatalokról... Hogy a barátnők egymást nyalják ki, meg hogy a taxisofőr srác mikor kinyitja beér a diszkó elé a kiscsaj még be sem szállt de már sz*pja... Meg ilyenek. Aztán mondtam az ismerősömnek, hogy jól van, én nem akarok ilyen szörnyű dolgokról hallani...
Szóval nyugodtan ráérsz még! Aki meg siettet, az nem szeret igazán, olyannal nem érdemes együtt lenni!!!
2009. máj. 15. 12:09
Remélem nem hal ki a te "fajtád" és nem a rib@ncok törnek teljesen "uralomra". Az lenne a normális, ahogyan te gondolkozol. Megjegyzem bármiféle kapcsolatot ráérne 15-16 éves korban elkezdeni. Szerintem egy 13-14 éves is bőven gyerek még a csókhoz is.
2009. máj. 15. 12:13
10/13 A kérdező kommentje:
hát jolvan akkor megnyugodtam:D van egy 14 éves barátnőm akivel 11 éve legjobb barátok vagyunk. és már jóideje nemszűz. tudja h nemsmráoltam és állandóan ezzel b@sztat. szóval még ráérek:D oké
Kapcsolódó kérdések: