Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mennyire zavar az, hogy barátnőtök jobb valamiben nálatok? (hosszú magyarázat)
:D:D:D:D:D
Nagyon helyes, nagyon helyes!!! :D Ez az élet rendje! :D
Bár magamat ismerve, tuti hamar rájönne, hogy szívesen aláztatom meg magamat ilyenért cserébe xDDD Rákapnék a dolgora :D
Egyébként a kérdésedre válaszolva, én speciel rosszabbul érezném magam, ha mindenben én lennék a jobb. Az nekem sok lenne... Gondolj bele mondjuk a főzésbe :D:D:D Én sem várnám el, hogy zárat szereljen a drága :D
Mind két fél legyen valamiben jó, jobb a másiknál, ez így harmónikus. Így lesznek egyenlő felek.
21F
7.
Köszönöm, hogy őszintén felvállaltad, hogy téged zavar. Ha megkérhetlek indokolnád miért? A "nemtudom"-ot is elfogadom, de lehetőleg ne az legyen.
Engem egyáltalán nem zavarna, örülnék a sikerének.
De ez a CS dolog eléggé komolytalan...:D Mondjuk én nem is kezdenék kocka csajjal, de ez már más kérdés:P
Kedves kérdező, ez az a kérdés ami engem is foglalkoztat már régóta, és én sem tudom biztosan a választ. :)
A helyzet az, ahogy már az egyik válaszoló leírta, én is nagyjából úgy gondolom. vagyis hogy vannak bizonyos dolgok, amiben egyáltalán nem zavar ha jobb nálam, de az ne az én szakterületem legyen! Amit én jól tolok, abban ne legyen jobb, mert akkor mivel fogom elkápráztatni? :)
Ugyanakkor meg az is ott van, hogy valamilyen szinten mégis felkorbácsol szexuálisan, ha legyőzne szkanderban, bunyóban, sakkban, vagy valami más olyan dologban, ami férfiasabb dolog, illetve nekem testhezálló. Felkorbácsolna, és lehet h hirtelen nagy lenne az érdeklődésem iránta, de nem valószínű, hogy tartós kapcsolat lenne az ilyesmiből. :) Nagyon fontos, hogy tudjon tisztelni a barátnőm. Persze ha legyőz olyanban, amiben nem kívánnám, nehezen de elismerném neki. :) Az még szánalmasabb, ha még csak el sem ismerném, akkor ráadásul még be is durcázna, ami meg megint nem jó. :)
22/F
Engem csak akkor zavar, ha barátnőm elver valamiben (általában bunyós cuccokban), amikor folyamatosan ugyanazt nyomja, miközben én szétkombózom magam és még így is nyer. :D Bár ez a játék hibája.. :D
Egyébként játékban mindig jobb vagyok, meg főzésben is, de van amiben ő jobb. A barkácsolás az, ami nekem soha nem menne úgy, mint neki. :D
hát én múltkor társasjátékoztam egy nem barátnőmmel(inkább ilyen titkolt barátnőjelölttel).Nos ugye a társasjáték az valamelyest más mint ez mert ott nem a képességek kerülnek elsősorban előtérbe hanem a szerencse.
Legyőzött és én tök sportszerűen viseltem a vereséget.Az volt fura hogy ő viszont úgy ünnepeltette magát ami kicsit már túlzás.Na én meg erre nem jöttem rá miért volt mindez.Hogy hátha felhergelem magam és utána vigasztalhasson hogy nem gondolta komolyan ne búsuljak (ez lenne a kedvező verzió) vagy csak szimplán öntelt(ami meg a kiábrándító verzió)??
Én örülnék neki, ha jobb lenne valamiben nálam, erre is büszke lehetek:)
Nem mindig nekünk kell jobbnak lenni mindenben, ez hülyeség szerintem...
"Ugyanakkor meg az is ott van, hogy valamilyen szinten mégis felkorbácsol szexuálisan, ha legyőzne szkanderban, bunyóban, sakkban, vagy valami más olyan dologban, ami férfiasabb dolog, illetve nekem testhezálló. Felkorbácsolna, és lehet h hirtelen nagy lenne az érdeklődésem iránta, de nem valószínű, hogy tartós kapcsolat lenne az ilyesmiből."
Basszus, jól sakkozom. Lehet, hogy ezért nincs pasim?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!