Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rocker és goth lányok! Mennyire számít nektek, hogy egy fiú a ti stílusotokat képviselje? Járnátok vele attól függetlenül, ha más stílusú?
Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 22:27
21/29 anonim válasza:
Utolsóknak üzenem, hogy ne itt éljék ki magukat! -.-"
A kérdésre válaszolva pedig én sem a stílust tartom a legfőbb szempontnak, de azért a közös pontok tényleg elengedhetetlenek. Elvégre azok szolgálnak a beszélgetés alapjául. A zenei ízlés például szerencsés, ha hasonló a két fél között.
Egy goth lány
22/29 anonim válasza:
hogy ne itt éljük ki magunkat.nem vágom.
23/29 anonim válasza:
Annyit tesz, hogy a kérdező választ vár, és nem ide nem illő társalgást két ember között.
25/29 anonim válasza:
ha valaki goth lányt érdekelne én rágóta szeretnék simerkedni goth lánnyal. de még nem láttam 1et sem. 21f
26/29 anonim válasza:
én inkább vagyok metálos mintsem rocker, a keményebb zenéket szeretem.:) de járnék más stílusúval, abban az esetben ha nem akarja megváltoztatni sem a zenei ízlésemet, sem a világszemléletem. meghallgatok egy-két más zenét is persze, de nem szeretek discoba járni, tehát abból lehet baj ha nem tudunk együtt szórakozni. viszont ha a srác szereti a rockot, akkor koncertre elmehetünk illetve múzeum is jó ötlet, ilyenek
27/29 anonim válasza:
Nekem nem számít. A szerelem számít, nem az, hogy ki milyen zenét hallgat, vagy milyen szubkultúrába tartozik.
28/29 anonim válasza:
Én most szerelmes vagyok egy fiúba, aki egyáltalán nem hasonlít rám ilyen szempontból (meg nagyon más szempontból sem), de ez egyáltalán nem zavar.
29/29 anonim válasza:
Hát, nem mondom, hogy a külső nem számít, aki ezt mondja, az csak palástolni próbálja a valóságot... :D De ettől függetlenül egy az enyémhez hasonló életszemléletű, zenei ízlésű srác szóbajöhetne, habár már nagyon hosszú ideje kerülöm a kapcsolatokat, mert nem találom azt, aki mellett el tudnám képzelni magam, hiába vannak "lehetőségeim."
Habár én leginkább azt hiszem az "emogirl" kategóriába vagyok sorolható.
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!