Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem ha ujjaznak, velem van a baj?
igen ez nagy baj és bizony, bizony veled van a baj.
már 4 kérdést is raktam ki ezzel a témával kapcsolatban.
és azt kell, hogy , mondjam 50-50 nő szeretik ha ujjazzák.
ez van!!!
Én meg nem szeretem ha nyalnak. Ne menjek többet emberek közé?:D
Nincs ezzel semmi gond, van aki ezt szereti, van aki azt.
ma 19:47
Degenerált H.ülyegyerek (!)Neked miért kell mindenbe beleugatni? te okoskodó hatökör (!) Gondolom neked még életedben nem volt nőd, csak álmaidban (!)
Kedves kérdező! Gondolom még nagyon fiatalok vagytok. Nincs semmi gond azzal, ha még nem jó ott. Szűz vagy még, hát hogyne fájna (!) A partnerednek pedig mond meg, hogy vágja le a körmét (!) Lehet több oka. Például nem vagy még elég nedves. Nagyon sok nőnek hüvelyileg nincs orgazmusa, csak csiklón keresztül, de nagyon sok múlik a partneren. Te magad is írtad, hogy mind ketten szüzek vagytok, tehát a párod is tapasztalatlan. Valószínű több idő kell nektek, hogy kitapasztaljátok, hogy jó a másiknak. Ahogy egy előttem író, írta, nincs a szerelemre képlet. Azt csináljátok ami jól esik és ne erőltessétek, azt ami nem jó. Főleg ne akard utánozni a barátnőidet. Lehet, hogy csak nagyzolnak más előtt :) Szóval ne aggódj, még nagyon az elején vagytok az örömszerző úton, ettől ne keseredj el az elején :)Mindent bele és sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!