Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szeretem ha ujjaznak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretem ha ujjaznak, velem van a baj?

Figyelt kérdés
A barátom nemrég megujjazott először (szüzek vagyunk, még nem is volt más párkapcsolatunk) az akkor fájt amikor betette de úgy gondoltam ez normális, de azóta már kb 5x megujjazott és még mindig fáj, de csak amíg beteszi, meg néha érzem a körmét de az nem vészes. és amikor megujjaz akkor rossz érzésem lesz, pisilnem kell tőle, és ez már elveszi a kedvemet az egésztől... a csiklóizgatás remek, azt már régebb óta csináljuk, és van hogy ujjazás közben is izgatja a csiklómat, úgy jobb a helyzet, de így sem az igazi... ez miért van?
2011. dec. 5. 19:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
10%

igen ez nagy baj és bizony, bizony veled van a baj.

már 4 kérdést is raktam ki ezzel a témával kapcsolatban.

és azt kell, hogy , mondjam 50-50 nő szeretik ha ujjazzák.

ez van!!!

2011. dec. 5. 19:47
 2/11 anonim ***** válasza:
nem veled van a baj. nekem is volt olyan barátom akitől nem esett jól, mert valahogy nem úgy csinálta...
2011. dec. 5. 19:48
 3/11 anonim ***** válasza:

Én meg nem szeretem ha nyalnak. Ne menjek többet emberek közé?:D

Nincs ezzel semmi gond, van aki ezt szereti, van aki azt.

2011. dec. 5. 19:50
 4/11 A kérdező kommentje:
csak a tapasztaltabb barátnőimtől azt hallottam hogy milyen jó ez... és van amikor éppen jó de legtöbbször nem... hogyan lehetne jobb? vagy nem lehet ezt megoldani?
2011. dec. 5. 19:51
 5/11 anonim ***** válasza:
A pettingek (aminek része LEHET az ujjazás is), az lenne a lényege, hogy azt csináljátok, ami a másiknak jól esik. Ha nem esik jól az ujjazás, akkor csak kényeztessen szájjal, vagy ami neked tetszik, és az ujjazást hanyagoljátok. A szexnek sincs konkrét képlete, hogy ezt meg azt mindenkinek szeretnie kell.
2011. dec. 5. 19:54
 6/11 anonim ***** válasza:
pl ugy lehetne megoldani hogy felvilagositod a baratod hogy hol talalhato a G-pont(5-7 centi melyen a huvelybe, hasi oldalon), es ha azt akarja, hogy neked jo legyen akkor ott kene hasznositsa ujjai mosgekonysagat.
2011. dec. 5. 19:56
 7/11 anonim ***** válasza:
19/F voltam(az elozo hozzaszolas iroja)
2011. dec. 5. 19:56
 8/11 anonim ***** válasza:

ma 19:47

Degenerált H.ülyegyerek (!)Neked miért kell mindenbe beleugatni? te okoskodó hatökör (!) Gondolom neked még életedben nem volt nőd, csak álmaidban (!)

Kedves kérdező! Gondolom még nagyon fiatalok vagytok. Nincs semmi gond azzal, ha még nem jó ott. Szűz vagy még, hát hogyne fájna (!) A partnerednek pedig mond meg, hogy vágja le a körmét (!) Lehet több oka. Például nem vagy még elég nedves. Nagyon sok nőnek hüvelyileg nincs orgazmusa, csak csiklón keresztül, de nagyon sok múlik a partneren. Te magad is írtad, hogy mind ketten szüzek vagytok, tehát a párod is tapasztalatlan. Valószínű több idő kell nektek, hogy kitapasztaljátok, hogy jó a másiknak. Ahogy egy előttem író, írta, nincs a szerelemre képlet. Azt csináljátok ami jól esik és ne erőltessétek, azt ami nem jó. Főleg ne akard utánozni a barátnőidet. Lehet, hogy csak nagyzolnak más előtt :) Szóval ne aggódj, még nagyon az elején vagytok az örömszerző úton, ettől ne keseredj el az elején :)Mindent bele és sok sikert! :)

2011. dec. 5. 20:12
 9/11 anonim ***** válasza:
én sem szeretem :(
2011. dec. 5. 20:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Én se szeretem, ha ujjaznak. A nyalás viszont mehet.
2011. dec. 5. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!