Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonéves hölgyek! Körszakáll...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves hölgyek! Körszakállal vagy nélküle? Képpel!

Figyelt kérdés

- Körszakállal: [link]

- Nélküle: [link]

- Tökmindegy, gáz a fejem

2011. dec. 5. 15:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyon érdekes, többször is meg kellett néznem a képeidet, mert utálom az arcszőrzetet, de a te esetedben határozottan előnyös. :O Szóval én is a körszakállra szavazok, a harmadik lehetőségen meg jót mosolyogtam. :)

Ja igen, amit már többen is említettek: sport... ;)

2011. dec. 9. 20:58
 22/27 anonim ***** válasza:
A korom lemaradt: 25/N
2011. dec. 9. 20:59
 23/27 anonim ***** válasza:
körszakál
2011. dec. 24. 19:53
 24/27 anonim ***** válasza:

Lányok, rájöttem, miért kérdezte :))

[link]

Kedves Zolo, most valóban jobban áll a körszakáll, de ha egy pár kilót ledobnál, nagyon jóképű férfi lennél borotvált arccal, oldalt felnyírt hajjal!

2012. jan. 14. 13:28
 25/27 A kérdező kommentje:
Uh, utolsó most rendesen lelepleztél! :) Köszi és igazad van neked is, tényleg rám fér némi fogyókúra, de a jóképű férfitől azért messze vagyok...
2012. jan. 14. 18:46
 26/27 anonim ***** válasza:
Nincs a fejeddel semmi baj, csak az önbizalmad van a padlón, ahogy jobban érzed magad.
2012. aug. 2. 18:44
 27/27 anonim ***** válasza:
Pedig komolyan gondoltam, szép arcod van, ha nekiállnál sportolni, szépen lemenne a fölösleges zsír és bőr, teljesen másképp néznél ki, az önbizalmad is visszatérne. Aztán jönnél vissza a Gyakorira, hogy "Minden nőismerősöm randira hív, mit tegyek?" :D
2012. aug. 2. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!