Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen szerencsétlen?
Én 21(L) vagyok és nem volt még komoly kapcsim,leszámítva az ilyen másfél hónapos,pár hetes hülyeségeket!:)
Bár valószínű,hogy ez abból adódik hogy nehezen engedek magamhoz közel embereket,vagy túl nagy a mércém!Pedig jelentkező bőven van és mégsem...néha úgy érzem ciki,mert állandóan kérdezik rokonok,ismik hogy "nah van már barátod,vmi fiú a láthatáron?" A válaszom pedig mindig NEM!De már nem érdekel,eljön az ideje majd,hogy megtalálod Te is és Én is a megfelelő partnert!Úgy látszik várat minket:D
túlságosan rágörcsölsz a dologra, sokkal könnyedebben kéne a dologhoz hozzá állnod, nem késtél le semmiről, még csak 20 éves vagy! van akinek tovább tart megtalálni az igazit! ne agyalj ezen, nem hiszem hogy ronda lennél, amúgy sem a külső számít! hidd el idővel te is megtalálod magadnak a párodat, csak kitartás és türelem kell hozzá!
Sok szerencsét!
Azért vagy lúzer, mert így gondolod magadról, hogy lúzer vagy! Pedig nem vagy az, csak valami h..lye pics@ elhitette veled!
Egy kis önbizalom nem ártana, a h..lye kurv@k meg nem számítanak, O.K.?
hát akkor nekem biztos fogalmi zavaraim vannak, mert eddig nem tudtam róla, hogy a "loser"-t (egyébként 1 "o"-val) a kinézet alapján is rá lehet akasztani valakire:
Bár, én még mindig nem hiszem, hogy egy nem jóképű, nem sudár testalkatú ember ne lehetne sikeres. Pl. Woody Allenre sem mondanám, hogy az, nagyon is frankón elrendezte az életét.
Kedves kérdező, egy kis önbizalomfejlesztés nem ártana Neked, de ne azzal a módszerrel, hogy azt nézed, hogy milyen kinézetű pasasnak milyen nője van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!