Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi az a tulajdonság egy fiúban, ami a legjobban taszít titeket?
Figyelt kérdés
Korotok?2011. dec. 4. 13:59
11/17 anonim válasza:
beképzeltség, És hogy a barátnőjét lenézi
16/L
12/17 Normálisvagy? válasza:
Az arcoskodás és a nagyképűség!
L/20
13/17 anonim válasza:
Ha bunkó, megsért, erőszakos. Nem szeretném, ha a pérom úgy viselkedne velem, mintha csak holmi r*banca lennék, vagy cselédje, akit kedve szerint gyötörhet.
14/17 anonim válasza:
külső: alacsony, magas és hozzá nagyon vékony, kigyúrt, ápolatlan, sok piercingje/tetkója van, nagyon szőrös, kövér.
belső: papucs, nyomorék.
15/17 anonim válasza:
Engem az nagyon taszít ha csúnya mint egy bánya rém, ha külsőről van szó .....
Belső dolog ha nagyon nyálas és papucs azokat a pasikat semmibe veszem....
más annyira nem vészes
19L
16/17 anonim válasza:
Ha túlságosan nyálas és behízelgő és ha nincsen humora!
Engem ez taszít a legjobban!
Viszont a túlzott egoisták is taszítanak! Valahogy a kettő közötti a jó!
20/L
17/17 Nomy válasza:
Utálom azokat a fiukat akik beképzeltek, lenézik a másikat Pl.(ha nincsen márkás cucca,vagy ha csóróbb mint ő),kihasználják a nőket, bántják a nőket,bunkók,nagyzolnak,okoskodnak,elkényeztetett,na az ilyenektől rosszul vagyok és hányingerem van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!