Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék magamról (segítség nélkül) jó meztelen/akt fotókat videókat csinálni?
ha nincs állványod, akkor kreálj valamit, amire ráteheted a fényképezőgépet, és használd az időzítőt
figyelj a fényekre, a megvilágításra, a háttérre (ne gagyi szobabelső legyen, meg ilyenek, ne legyenek személyes tárgyak összevissza max 1-2 díszítőelem meg macis ágynemű meg szocreál szekrénysor stb.), próbálj többféle perspektívából fényképezni
ha be tudod állítani a kamerádon a mélység-élességet (nem tudom hogy mondjam szakszerűen! amikor te magad éles vagy a képen de a háttér nagyon elmosódott), az szebbé, művészibbé teszi a képeket.
tök pucér kép helyett ha van rajtad valami, cipő, ékszer, combfix, akármi, az szebbé, erotikusabbá teszi a képet, nem hat közönségesnek. ha színben harmonizálnak a kiegészítők a háttérrel, az is sokat dob a képen.
ha egyedül vagy a lakásban kipróbálhatsz más helyiségeket is, pl konyhapult, ablakban ülve stb. ha mögüled jön a fény, sötétebb leszel a képen, szinte csak sejtelmes kontúr, vagy ha csak az egyik oldalról jön a fény, az szép árnyékot vet majd a bőrödön. napkelte és napnyugta fényei a legjobbak természetes fotózáshoz, a vakut és a lámpát szerintem felejtsd el, ha nincs profi megvilágításod... kivéve ha nagyon jó a fényképezőgéped, és nem olyan förtelmesen erősen vakuz, mint a kis digitális gépek
enyhe smink, természetesség stb. egyelőre ennyi jutott az eszembe, nem tudom, ez segít-e valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!