Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem figyelnek rám a Fiúk?
A fiúk nem figyelnek rám az iskolában... a Barátnőimet állandóan fogdozzák... meg minden. engem sose. viszont nem is vagyok olyan csúnyácska.. Mit tegyek hogy ne nézzenek levegőnek ?
Tudom hogy hülye kérdés ! :D De a válaszokat előre is köszii :)
Megcafolnam azt, hogy csak a ribiket fogdossak, nagy hujeseg!!
Nem vagyok ribanc viszont mar eleg koran megnottek a melleim, ami nagy gyotrelmemre rengeteg gondot okozott akkoriban mivel az osztalyunkban nem igen volt meg hozzam hasonlo fejlett lany. 10 eves koromban mar megjott a menstruaciom,amikor a tobbiek meg babaztak nekem megnyilt egy kapu a felnottek vilagaba. Mostanra ez a hamar erettseg teljesen aranyos lett de akkor elegge szokatlan s kellemetlen volt.
Szerintem ne akard hogy a fiuk fogdossanak, piszkaljanak stb. Nincs attol kellemetlenebb helyzet amikor a melled, feneked, cikizik ! Es az irasodbol itelve meg nagyon fiatalnak tunsz szoval ez a helyzet nemsokara igencsak megfordul. Azok a lanyok akik most menok elveszitik ertekuket amikor a fejlettlenebbek elkezdenek megvaltozni. Szoval csak turelem:)-Nemsokara azt fogod kerni hogy bar ekenhagyjanak.
jóó , de nem a fogdosásról van szó !!!! :@
Bocsi de már idegesít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!