Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van baj? 13/L vagyok, es nem tudom, miert, de nem figyelnek fel ram a fiuk.
Figyelt kérdés
.Jol oltozkodom, nyitott vagyok, stb., de eszre sem vesznek egy masik lany mellett.:( Mit csinalok rosszul???2009. máj. 25. 16:41
1/8 anonim válasza:
Lehet csak egyszerűen a másik lány tetszik nekik,és egyébként 13 évesen ne gondolkodj még ilyeneken!Még korai majd pár év mulva felfigyelnek rád nyugi!
2/8 anonim válasza:
13évesen még ne akarj pasizni!!!!!
Fiatal vagy nagyon!!!
Tanulj inkább!!!
3/8 anonim válasza:
Ilyen korban a fiúk általában komolytalanok és vagy az idősebb korosztálybeli csajokra buknak, vagy a legszebbekre. Ez pár év múlva (2-3év) megváltozik és már számítani fog a belső érték is. Különben is honnan veszed, hogy nem buknak rád? Ki se merik mutatni, hogyha tetszik nekik egy lány ilyen korban.
4/8 anonim válasza:
tényleg nem merik:D elhiszem, hog ymár szeretnél pasizni, énis akartam már ebben a korban, de jobban jársz ha még vársz pár évet:D ne akarj ribi lenni:) már bocsi,hogy ezt mdondom:$ elöször csak legyenek haverok, aztán fejlődtök(mm testileg, meg lelkileg) és lehet még szerelem is lesz :D
5/8 anonim válasza:
ne legyél benne biztos, hogy nem figyelnek fel rád. Olvass körbe itt az oldalon, milyen gátlásosak a fiúk.
még tényleg fiatalka vagy a pasizáshoz. igen, tudom, tombolnak a hormonok, de ha van egy kis eszed, akkor nem csinálsz magadnak ebből lelki tusát, hogy nem figyelnek rád a fiúk ebben a korban.
6/8 anonim válasza:
még az is lehet, hogy te jössz be nekik legjobban, csak pont ezért nem mernek hozzádszólni.. tapasztalat^^
7/8 A kérdező kommentje:
Jajj ne feljetek en nem olyan vagyok...utalom is az osztalytarsaimat, akik 17-18 eves pasikkal jarnak s smaroltatjak magukat... es koszi a valaszokat:D
2009. máj. 25. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!