Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az "élet élvezésbe" beletartozna az is hogy belevágok egy leszbikus kalandba, leküzdve ezzel gátlásaim? 19L
Volt mar barátom egy évig, de most lassan fél éve nincsen senkim , évek óta foglalkoztat az a gondolat hogy egy leszbikus szeretkezést is kipróbáljak, de eddig mindig visszahúzott valami, most viszont egyre erősebb bennem a vagy! senkim, sok barátnőm, valamint anya is azt mondta (beszéltem vele erről), hogy most vagyok fiatal, ez a legalkalmasabb idő arra hogy az efféle különleges dolgokat (persze csak ha szeretném hisz semmi sem kötelező) kipróbáljam, szerintük ugyanis az élet élvezés egyik alapja, hogy mindent kipróbálunk egyszer amit csak szeretnénk! (Anya meglepő módon külön javasolta ezt a dolgot)
Szerintetek belemenjek? Van olyan lány ismerősöm, aki bevezetne szívesen a leszbikusság rejtelmeibe holnap, ő egy nagyon kedves és tapintatos nő (De úgy érzem, egy picit izgulok a dologtól, de szerintük ez természetes)
Sziasztok!
Tegnap megvolt életem első leszbikus kalandja! :,D :) Ennél a bizoyos lánynál aludtam, tőle is mentünk reggel suliba, ugxanis egy helyre járunk.
Magáról a szexrő, piszkosúl élveztem, csodálatos élményekkel gazdagodtam, feledhetetlen pillanatok... :) Igaz, eleinte egy kissé ügyetlen voltam, különös volt egy másik lánnyal a szex (Az ujjazás annyira nem, de a nyalás igazán újszerű élmény volt nekem, új íz, új élmény...) Hála az égnek hihetetlenűl segítő kész volt velem, figylemes, odaadó, rengeteg szeretett és törődést kaptam tőle :) Egy jó kalaúz volt a leszbikusság útján számomra. Semmit sem bántam meg, azt bánnám ha ezen élmény nélkül kellett volna meghalnom. :) Egy évek óta meglévő vágyam teljesült, gátlásom oldódott fel, szabadnak és BOLDOGNAK érzem magam! :) Nem győzött dicsérni ez a lány, azt mondta kezdő létemre hihetlenűl jó voltam! :D Lesznek még ilyen kalandjaink, vagy ha nem is vele, én mással biztosan fogom még ezt csinálni, biztos vagyok benne. :) Anya is boldog, hogy felszabadúltam és velem együtt örült. :)
Köszönöm Nektek a bátorítást! :)
Jófej anyud van!
Az élet élvezete azt jelenti h boldog leszel. Ha a leszbizéstől elégedettebb boldogabb leszel, akkor simán tedd meg! Érezni fogod a szabadságot, az elégedettséget a tapasztalat miatt. Érezni fogod h több lettél és hogy az irányítás nálad van. Szabad leszel, mert senki nem mondja meg h ezt megteheted-e v sem!
Amúgy szerintem úgy teljes az élet, ha ezek sem maradnak ki, ha igény van rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!