Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért öltöznek úgy a lányok, mint a ribancok?
Komolyan kérdezem. Engem már egy ideje zavar. Én elhiszem, hogy egy lány szép és nőies akar lenni, de azért ez már túlzás. Egy-egy ilyen rendezvényen, ballagáson vagy akárhol, ha kicsit melegebb az idő, de akár most fagyban is: miniruha, ami alig takarja a kis feneküket, a dudáikat is kirakják jól és van rajtuk egy rakat smink.
Engem ez állandóan zavarba ejt. Amúgyis iszonyatosan zavarba jövök a lányoktól, de főleg így. Ez persze csak az én problémám. Nyilván nem miattam csinálják, mert nem én kellek nekik. De már nincs semmi tartásuk. Olyan mintha valami szextárgyak lennének. Ki akarják fejezni, hogy könnyen kaphatóak?
Szerintem ez már egyáltalán nem nőies. Tény, hogy figyelemfelkeltő és valami oknál fogva odavonzza néha a tekintetem, de ennyi erővel öltözhetnének egy időzített bombával felszerelt öngyilkos merénylőnek nyuszifülekkel meg kalasnyikovval. Az is elég figyelemfelkeltő lenne.
Nem értem, hogy tudják elvárni így, hogy tiszteljük őket, egyáltalán, hogy nőként nézzük rájuk vagy komolyabb szándékaink legyenek velük?

Mert három állatfaj van, ami nem érzi a hideget.
Jegesmedvék.
Pingvinek.
Ribancok.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!