Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan lányok, akik nem olyan ribancok, amilyeneket nap mint nap lehet látni a facebookon és az utcán?
lányban is akad még normális fajta, egy épp írja a választ neked :D
informatikusnak tanuló nőnemű egyedként nem egyet ismerek (mert bizony, vannak bőséggel, "kockák" is) - egy másik dolog, hogy fb függő vagyok, egy harmadik, hogy a vastag bőrt nem jókedvemből hordom, hanem, hogy emberien nézzek ki egy átkockult éjszaka után :S
Persze hogy vannak:)
Én alapvetően eltávolodom a "pláza k.urváktól"
Nem nyavajgok, hogy letört a körmöm, nem dobom ki a csöcseim, nem kezdek ki minden pasival és nincs napról napra új:)
Szeretek új embereket megismerni:)
Van persze hibám is:), de kinek nincs?:D
Szval persze vannak^^
vannak, csak az a baj, h ezeket a lányokat szarjátok le!
jó az igaz, hogy énis használok sminket, de nem sminkelem agyon magam. annyi hogy alapozó + szempillaspirál, és néha pirosító. de sztem ennyi belefér.
vannak kocka lányok?:D ez tök jó:)
szóval még nem haltak ki a normálisak,és az sem baj, ha nem szójja le a hímnemű egyed hobbiját vagy dolgait :D
sajnos nekem nem nagyon van időm ismerkedni, és nem is nagyon találkozom ien beállítottságú lányokkal:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!