Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőmmel szeretkeztünk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adsasd kérdése:

A barátnőmmel szeretkeztünk, elélveztem a gumiba, és észrevettük hogy a gumi oldalán olyan 3-4 mm-es lyuk van kb a gumi közepe alatt, mennyi az esélye hogy terhes lessz? :S

Figyelt kérdés
2011. dec. 3. 17:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Van esély, parázz csak. Ha bottal se piszkáltad volna meg a csajt, akkor alhatnál nyugodtan.

Tudod az óvszer - a hibátlan óvszer - sem 100%-os biztonság, a sors meg tréfás barát. Ha nem ér meg 6000-t, hogy ne kelljen gyerekre költeni...

2011. dec. 3. 19:36
 12/22 anonim ***** válasza:
2011. dec. 3. 19:37
 13/22 A kérdező kommentje:
nem az hogy nem ér meg annyit. áhh, nem mondom el, nem ez a lényeg, akkor ezek szerint a 11. napban volt. :S
2011. dec. 3. 19:42
 14/22 anonim ***** válasza:
mások évekig próbálkoznak, hogy gyerekük legyen, nincs rá sok esély, hogy terhes legyen, főleg, hogy a gumi közepénél volt az a pirinyó lyuk.
2011. dec. 3. 19:46
 15/22 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm a válaszokat. mármint az értelmeseket. kicsit megnyugodtam.
2011. dec. 3. 19:51
 16/22 anonim ***** válasza:
nincs rá sok esély de MEGVAN!!!!! fogd már fel, ha minimális esély is van rá, tökmind1 h kevés, attólmég van!!! szóval pengessetek ki 6000 ft-ot és TAKARODJATOK el egy esemény utáni tablettáért, nem kell még egy ilyen hozzád hasonló degradált felelőtlen gyökér erre a világra... de ha neked megéri lelked rajta.
2011. dec. 3. 20:50
 17/22 A kérdező kommentje:
jo oké elondom hogy elég fiatalok vagyunk ÉS NINCS RÁ PÉNZEM ÉS NEM IS TUDOK RÁ SZEREZNI HOLNAPIG.tudom h egy degenerál f*sz vagyok meg hülye hogy csak most gondolkozok, de védekeztünk, nem a mi hibánk, és már megtörtént. nem tudom visszaforgatni, teljesek kivagyok borulva,és ezért tettem föl ezt a kérdést.. de áhh...
2011. dec. 3. 21:00
 18/22 anonim ***** válasza:
figyelj, ha ma délután volt az eksön, és holnapra meg lesz a pénz rá, még nyugodtan elmehettek, csak tényleg menjetek el, bocs a durva fogalmazásért, mindenkivel előfordulhatnak balesetek, és végülis védekezni védekeztetek, csak holnap menj el vele mindenképp. - utsó voltam
2011. dec. 3. 21:17
 19/22 A kérdező kommentje:
semmibaj, köszi a választ. de sehogy nem tudok pénzt szerezni, és ha ezt valaki megtudja. minket eltiltanak egymástol az biztos, tudom hogy megérdemlem stb, hülyevagyok, nem kell mondani, tisztába vagyok vele. max imádkozok hogy ne legyen semmi, és tanulok a hibámbol.
2011. dec. 3. 21:20
 20/22 szamo77db ***** válasza:

Nem tudok neked %-os esélyeket mondani, de van rá esély,

hiszen egy kevés sperma azért csak bejutott. Máskor ne

essetek így neki egymásnak, mert ez az eredménye! Vagy

majd csak akkor, ha a bnőd tabit szed. Amíg nem szedi a

tabit, szerintem jó lenne benyomni egy kis zselét a bnőd

puncijába és bekenni vele a gumit is. Az ilyen gumidefekt

esetén némi védelmet adna!

2011. dec. 4. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!