Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rányitottam egy lányra aki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rányitottam egy lányra aki a vécén ült és dühös lett. Eláshatom magam ezek után nála?

Figyelt kérdés
Szóval ez a lány nekem nagyon tetszik. Sajnos csakolyan haverként kerülgettük egymást a házibulikban.Hozzáteszem én azért nem olyan házibulikba járok ahol orgia meg ilyesmi megy..inkább olyanba ami már túl kulturált mert még lerészegedés sincs.Szóval rányitottam és dühös lett eléggé.Nagyon érzékeny erre úgy látszik. Most mindennek vége mielőtt még bármi elkezdődhetett volna?
2011. dec. 2. 23:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
mond neki h örködtél csak h a kulamano ki ne kaparhassa az agyát a végbelén keresztül...
2011. dec. 2. 23:16
 2/15 anonim ***** válasza:

mit csinált a wc-n.

szart vagy hugyozott?

2011. dec. 2. 23:16
 3/15 anonim ***** válasza:
vagy masztizott ?:D
2011. dec. 2. 23:17
 4/15 anonim ***** válasza:
vagy kefélt valakivel...
2011. dec. 2. 23:19
 5/15 anonim ***** válasza:
korotok?
2011. dec. 2. 23:19
 6/15 anonim ***** válasza:
szerintem, nem tudom.
2011. dec. 2. 23:20
 7/15 A kérdező kommentje:
azt nem tudom hogy nagy vagy kis dolga volt e ...pont az volt a plusz durva hogy akkor már inkább csak pihent a vécén vagy mi,ráadásul nem is előredőlve ahogy szokták hanem hát látszott a borotvált szeméremdombja is
2011. dec. 2. 23:23
 8/15 A kérdező kommentje:
ő 20 múlt, én több vagyok
2011. dec. 2. 23:24
 9/15 anonim ***** válasza:
70%
te amatőr béna...le kellett volna támadnod és ott helyben megkefélni.isteneeeeeeeem egyszer lenne nekem 1 ilyen alkalmam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. dec. 2. 23:25
 10/15 anonim ***** válasza:
66%
azért volt dühös a csaj mert nem répáztad meg...és most ülhet ott még fél napot és várhat élelmesebb kliensre
2011. dec. 2. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!