Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Velem van a baj? Nem nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj? Nem nagyon működik a sex.

Figyelt kérdés
A barátommal lassan másfél éve vagyunk együtt de a sex vhogy nem nagyon működik, legtöbbször én nem megyek el, pedig ő mindent megtesz. Tudni kell róla h ő nem igazán szereti ha előtte kicsit kényezetetjük egymást, nekem meg úgy nem az igazi. De amikor én kezdeményezek és előjáték is van akkor sem mindig jó. A másik h nagyon keveset vagyunk együtt, pedig minden este együtt alszunk. Mi lehet a baj????
2009. máj. 14. 11:06
 1/4 anonim ***** válasza:

ez érdekes, hoyg nem szereti az előjátékot...

ha meg őszintén írtál mindent,( te is szoktál kezdeményezni, ritkán van szex) akkor az van, hoyg nem illetek össze. van ilyen.

ahhoz hogy igazán jó legyen kell a gyakorlat .

nagy kérdés, hoyg önkielégítéssel van e orgazmusod, ha igen , akkor baj nincs veled, ha akkor is nehezen megy, akkor már lehet bibi.akkor szakember segítsége kellhet- és lehet, hoyg csúnyán hangzi, de az is lehet, jhoyg egy másik pasi csodát művelne veled és sajnos csak akkor tudod meg, ha kipróbálod. Ha azonban ebbe a fiúba vagy szerelmes, akkor tanuljátok meg jobban "egymást."

2009. máj. 14. 11:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszike a véleményt! Valószínű többet kéne együtt elnnünk!
2009. máj. 14. 11:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia

Ha ritkán vagytok együtt, akkor ne csodálkozzatok ,hogy nem megy a dolog. Csináljátok többet és hidd el menni fog.

Az én barátnőmmel kb 5 hónap után volt az ,hogy orgazmus közelébe került ( Pici apró orgazmusai voltak ) és ha tovább csináljuk akkor előbb vagy utóbb orgazmusa lesz és akkor remélem nem fog leszállni rólam :D

Ne keress már pasit, azzal fejelszd tökéjre a szexet akit szeretsz.

Sok sikert.

2009. máj. 14. 14:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!
2009. máj. 14. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!