Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy a nő választ?
Figyelt kérdés
Mégis mi alapján? Ha általában a férfi kezdeményez.2011. dec. 2. 11:41
11/13 mus musculus válasza:
Előre látom, hogy 0%-osra lesz értékelve a válaszom, de le van szarva, akkor is leírom, hogy a kérdezővel értek egyet. Mindkét fél választ; a férfi a bizonyos helyen lévő csajok közül, a nő pedig a bepróbálkozók közül. Mellesleg manapság gyakran fordítva működik a dolog, csak úgy megsúgnám. Értem én a mondás logikáját, viszont a kitalálója megfeledkezett a kezdeti kiválasztásról (ami a klasszikus fennállás szerint a férfiak kiváltsága).
12/13 anonim válasza:
szerintem is a nő választ! mivel ő dönti el, hogy ki lesz a befutó! az egy dolog, hogy te ahhoz mész oda aki neked tetszik, de a nő már előre tudja ha megy valahova hogy fel akarja-e kelteni a palik figyelmét vagy nem. szóval ő az előbbre látóbb mint mi.
az pedig egy másik kérdés, hogy te azt hiszed, hogy te kezdeményeztél! mikor a nő vadászott le...
elrugaszkodva a kérdéstől, épp ezért szoktam írni azoknak akik panaszkodnak hogy ők miért csak a szexre kellenek, hogy ők keresték a bajt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!