Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Gaz ha egy csaj 158 cm-t?
Nem vagyok palcika....van mellem fenekem..kis derekam..formas vagyok....de nincsenek hosszu combjaim mivel csak 158 cm vok. Eddig nem idegesitett h csak 158 vok, de amiota a kornyezetemben levo egyenek folyamatosan le torpeznek. Ezert ez szoget utott a fejembe h basszus ennyire kicsi lennek??? Eddig nem gondoltam azt h a 158 cm annyi torpe meret lenne. Jo mindig is tudtam h nem egy model meret az enyem, de hogy torpe meret????
Tenyleg az???? Nagyon gaz???? Torpe meret???? :-/
Nem gáz egyáltalán. Sőőt ellenekezőleg. Ahogy leírod magad, szerintem kifejezetten csinos nő lehetsz. Szeretem ha valakinek van cicije, posija.
Jól mondta itt valaki. Inkább 158 legyél mint 185.
Húzz egy magassarkú csizmát és máris 3-4 centivel több vagy.
Nyugi nem vagy törpe.
Valszeg csak kedvességből neveznek így, mert sejtik, hogy ennek ellenére sokkal többet tudsz náluk. Szokatlan gondolat, de valahol mélyen ebben is tisztelet és megbecsülés van, csak ilyen tréfásan jön elő. Ne aggódj miatta.
Különben meg vegyél fel magasabb sarkú cipőt ha magas emberek társaságába mész és jobban szeretnél érvényesülni közöttük.
Nekem nem tetszene. Ahhoz, hogy valakinek arányos legyen a teste kell egy minimum magasság.
160 talán annyira nem gáz...de egyéntől is függ.
Egyáltalán nem gáz, hogy 158 cm magas vagy. Sőt, szerintem a fiúk többsége az alacsonyabb lányokat szereti.
Nekem is az alacsonyabb lányok jönnek be leginkább. ;)
24F
nem gáz
én 170 vagyok az te 12cmvel vagy alacsonyabb
ami kb fél fejjel vagy alacsonyabb
az nem sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!