Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 vagyok, nem jött meg, nem nő. Összefüggés?
Sziasztok!
14 éves vagyok még nem jött meg(nem tudom miért:S), És elég kicsi is..."az". Van a kettőben összefüggés?
Lehet köze annak a dologhoz, hogy kisnövésű vagyok?
Ömmm...a kérdésből teljesen arra lehetett következtetni, h lány vagy, ugyanis a menstruáció szokott megjönni.
Te mit vársz? Nálad minek kéne megjönnie?
"Megjött a spermám" úh, hát ez fájt.
Majd "megjön", ne aggódj :D de ha ezt a kifejezést ebben a formában használod, akkor bizony elég sokan ki fognak röhögni.
És lehet, hogy azért nem nő (a péni$zem), mert még nem jött meg?
Vagy csak egyszerüen szerencsétlenül születtem?
Igen köszi!
És utána már nőni fog a péni$zem?
Csak mert nagyon gáz, és nem merem senkinek se elmondani, hogy kicsi, és így a legtöbb lánytól távol tartom magam.
Hát figy! A Mérettel nem kell foglalkozni mert lányoknál inkább a technika számít. Legalábbis normális lányoknál. 14 évesen hülyék még avgy inkább úgy fogalmazok hogy érettlen a gondolkodásuk és azt hiszik hogy a méret a lényeg de nem. A méretét ne mondd el senkinek. Ha normális a barátnőd akkor le fogja sz*rni hogy mekkora, de amúgy még nőni fog.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!