Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy magabiztos határozott pasi kell nektek, akkor miért jártok nyuszikkal?
Van egy leány a középsuliban , aki állandóan rajtam lóg ,a haverjaim is megjegyezték már , hogy miért vagyok vele mindig. Elég visszahúzódó , félénk típus , én meg maradjunk annyiban , hogy nem . Nem akarom visszautasítani a társaságát , mert nőket nem szabad megbántani , de a haverjaim is csak miattam viselik el ...
Mondtam neki , hogy járjunk , csak h. kiderítsem mire fel érdeklem ennyire mikor semmi közös témánk nincs , de mondta , hogy van barátja aki kb. olyan mint ő csak fiúba.
akkor+ mi a fact lóg rajtad?
kis ribanc az is mint az összes többi.
szerintem meg tökre féltékeny vagy, hogy miért nem veled van.
kamu ez a "csak h. kiderítsem mire fel érdeklem ennyire" lófäszt. lehet azért jár a másik sráccal mert mondjuk benne van annyi, hogy elismeri, hogy kell neki, talán csak egy dugásra, de akkor is.
te nagyobb nyuszi vagy.
nyuszi vagy McFly?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!