Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen rettegek attól, hogy terhes lesz a lány és gyereket csinálok. Mit tegyek?
Legyen barátnő, vagy akárcsak egy alkalmi kapcsolat egy házibuli végén, egyszerűen folyamatosan aggódom, hogy mi lesz, ha véletlenül terhes lesz a csaj. A szexszel nincs semmi gond, nem lesznek a parától merevedési gondjaim vagy ilyesmi, hanem előtte, meg utána kattogok rajt folyamatosan. Hogy egyszer majd kapom valakitől a hírt, hogy terhes lett tőlem.
20 éves vagyok, most megyek majd egyetemre, és karrierista beállítottságú vagyok, szóval 35 éves korom előtt elképzelhetetlennek tartok egy gyereket. Viszont szexelni meg kell, mert belső szükséglet. Tisztában vagyok mindenféle védekezési módszerrel és technikával, hogy a lehető legbiztonságosabb legyen az aktus, de ilyenkor is teherbe lehet esni. Legrosszabb, hogy nagy ritkán látok fiatalabb lányokat a suliban, akik terhesek és ilyen 16-18 év körüliek. Egyszerűen nem tudok nem gondolni erre, tönkretenné az életem egy gyerek.
beteg vagy öcsém! fordulj pszichológushoz!
"Legrosszabb, hogy nagy ritkán látok fiatalabb lányokat a suliban, akik terhesek és ilyen 16-18 év körüliek" =>az élet szar. Te csináltad fel? Nem? Akkor emiatt mit töröd magad és teszed tönkre a lelked?
Még egyszer: fordulj pszichológushoz!
Ezzel a gondolkodással az egyetemi éveid annyi p ina között (hacsak nem a papneveldébe mész) egy kínszenvedés lesz.
Gyökér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!